Na redu - Gagi

Milos Bojanić nastavlja da živcira farmere, pa je u sredu na tapetu bio Gagi, s kojim je donedavno imao iole normalan odnos, pisu "Novosti". Naime, folker je u cik zore probudio gazdu da mu referiše šta je sve od poslova završio.

Gagi se sa izrazom lica „kao da je pao s Marsa“ pitao o čemu to govori kada mu je lekar dao poštedu od tri dana. Nedugo zatim, Miloš je otkrio Mini da je namerno probudio Gagija, te da je smislio novu taktiku kojom će zagorčati život farmerima. Ona ga je prijateljski posavetovala da ignoriše ostale, ali folker nije želeo da je posluša. On joj je otkrio da je imao zakazan termin kod lekara, ali da je izmislio da ne može da ide jer ima nesvesticu.
Farmeri su pokušavali da objasne zašto je nastao problem između njih i Miloša, pa su konstatovali kako ispada da ga svi napadaju a da je on žrtva. Njima se, zapravo, ne dopada što im Miloš u svađama vređa porodice i čini da se osećaju manje vrednim jer nisu milioneri. Maji smeta što on stalno potencira sebe i što glumi žrtvu, Zorici što preteruje u lažima u koje veruje, Nemanji što ih obmanjuje u vezi sa zdravstvenim stanjem, a Raka je rekao da nikada takvog čoveka nije sreo i da mu nije jasno da li mu je to taktika.
I dok su farmeri vodili debatu o njemu, Miloš je otkrio Mini kako planira da dodatno napravi pometnju na farmi tako što će ujutru namerno pustiti prasiće po dvorištu, pa će opet da probudi gazdu kako bi rešio tu situaciju.
(Novosti)

Коментари