Firči na pijaci izbegao linč (VIDEO)

Posle Ćeranićke, i Firči sa pijace nosi neprijatno iskustvo! Kao gazda Farme ni on se, naime, nije dobro proveo tokom obilaska pijace, kada su mu okupljeni građani poželeli "dobrodošlicu" skoro pa kao i Ćeranićki nedelju dana pre. Uostalom, POGLEDAJTE VIDEO koji je na YouTube-u naslovljen sa "Firci linc na pijaci"

Коментари

Unknown каже…
Ovo je prava slika Srbije, na zalost, one Srbije u kojoj je idol Milos Bojanic....polupismena rulja kojoj je vrhunac zabave gledanje Farme i navijanje za coveka, odnosno prepoznavanje i poistovecivanje sa nekim poput Milosa Bojanica za koga sam se, iskreno, nadala da je davno izumrla vrsta.
Анониман каже…
Bravo za komentar, u potpunosti se slažem BRAVO.
Unknown каже…
Kakva farsa i licemerje.To su oni kojima smetaju psovke.Nazalost to je nasa stvarnost.Milos i slicni...
Deco pozurite da odrastete i promenite bar nesto.Matori to ocigledno ne mogu.
Анониман каже…
Bruka.Ni meni se Firci ne svidja ali covjek ima stav.Ne kao ono zlo i karikatura od covjeka.Covjek koji svaki dan promijeni pet puta svoju nacionalnost.Glupo mi je da ga neko naziva ustasom a ne zna sta to znaci a kada bi mu se pravi ustasa pojavio pobjegao bi ko zna gdje.Zao mi je sto onu karikaturu podrzavaju ljudi sa lijeve obale drine.On za pare pjeva u Buzimu kod Bihaca a tamo su prije petnaestak godina Srbima glave odsijecali.Sramota