Štapić i od Mine?

Kao što je i obećao, Milos Bojanic je ponovo je u cik zore probudio Gagija i požalio mu se da je jedna svinja „pobegla“ iz obora.

Uzalud je frontmen grupe „Fanki Dži“ objašnjavao kako će Raka srediti taj problem, folker je uporno insistirao da on kao gazda mora da „ulovi“ svinju. Gagi se prilično naljutio, poručivši Milošu kako je prozreo njegovu nameru da ga svakog jutra namerno budi.
Pevač je izjavio da namerno igra sam protiv svih, jer niko ne može da mu parira i da su svi ljubomorni na njegovo veliko glasačko telo. Cilj mu je, kako kaže, moralna pobeda.
Mada mu je do sada bila verna drugarica, podržavajući ga gotovo u svemu, Dragana je polako počela da menja mišljenje o Milošu. Ona se požalila Mini kako je cimeru zamerila to što nije u sredu hteo da naloži vatru, pa su se posmrzavali u štali.
- Stalno ide za nama i opterećuje nas pričama o ostalim farmerima. Ne mogu više to da trpim - žalila se Dragana.
Mina je prokomentarisala da je Miloš veliki radnik, ali da ne voli što se ljuti na onoga ko mu da štapić. Đusova sestra je, ipak, zaključila da folker mnogo preteruje, te da će mu i ona dati štapić.
(Novosti)

Коментари