Bojanić tvrdi da se ne udvara Mini

Dva najveća favorita za pobednika druge sezone „Farme“, Mina Kostić i Miloš Bojanić, razgovarali su u četvrtak o njegovom odnosu prema njoj, koji su pojedini farmeri, ali i gledaoci, prokomentarisali kao „nabacivanje“.

Folkerka je rekla kako se oseća glupo kada je Miloš poljubi, ili zagrli, ali stariji kolega ju je ubeđivao da je voli kao sestru. Ivan Gavrilović se složio sa njim, ali je Mina tvrdila kako je Bojanić prešao granicu pristojnosti i da se više ne ponaša normalno.

- Sve će se rešiti kada odemo na more, i otisnemo se na pučinu. Zaustaviću brod nasred mora, da nam niko ne bi ometao razgovor - poručio je Miloš Mini.

Dok se šetao sa Draganom Milošević po dvorištu, Bojanić je ogovarao Zoricu Brunclik, za koju je rekao da je poludela čim se šeta sama i peva. Tema njihovog razgovora bila je i Mina, koja je mokrila u korito, u kojem se farmeri kupaju. Iako je „grand balerina“ odbila da poveruje kako je to uradila njena drugarica, sumnjajući da je Zorica to namerno izmislila, Mina je priznala da je vršila malu nuždu u korito.

- Ne stidim se što sam to uradila. Svi se prave fini, a sigurna sam da to svi rade na farmi. Za razliku od drugih, svaki put detaljno operem korito. Ovaj svet je previše surov za mene - rekla je Mina Gagiju.
(Novosti)

Коментари