Dragana izbacena sa Farme

I na kraju - svela se knjiga na dva slova. Milos Bojanic i Dragan Marinkovic Maca odlucuju o pobedniku ovogodinsjeg serijala rijalitija Farma, nakon sto je i Dragana eliminisana u noci super finala!

Jedan o drugom nemaju skoro ništa lepo da kažu, ali su poslednji ostali na Farmi i jedan od njih dvojice će da osvoji 100.000 evra.

Izbačeni farmeri Iva, Irena, Ivan, Marija, Milica, Biljana, Dejan, Vlada, Mirjana, Gagi, Maja, Milena, Sajko, Raka, Nemanja i Zorica su u studiju pogađali kojim redosledom će superfinalisti napuštati Lisoviće i većina, kao i publika su rekli da prvi ispada - Firči!

U drugom preseku, najmanje glasova publike imala je Mina, dok su bivši učesnici rijalitija odbili da pogađaju: "Ne želimo da utičemo na bilo koga ili nekoga povredimo time što ćemo nešto reći. Najbolje je ovako", saopštila je Marija.

"Miloš ili Dragana - svejedno mi je ko će da pobedi jer oni to zaslužuju. Maca, hm, šta misliim o njemu reći ću u studiju, ali se ne kajem što sam ušla jer sam pokazala kakva sam u stvari", rekla je Mina na kapiji imanja.

Poslednji presek glasova napravljen je u 22 časa i sledeći izbačeni superfinalista je Dragana.

Da li će glavnu nagradu da osvoje Maca ili Miloš saznaćemo u 23.30 časova, kada će linije za glasanje biti zatvorene.

Коментари