Farma: Ko koga tuži?

Za sada prednjači Miloš, za njim Zorica, a pitanje je da li će i ostali pokrenuti sudske postupke zbog uvreda u rijalitiju.

Pobednik Miloš Bojanić najavio je čak tri tužbe, i to protiv Mace, Firčija i Zorice. Muški farmeri na sudu će se naći zbog uvreda i psovki, a "gospođa Zorica" zbog fizičkog kontakta. Zanimljivo je da se na listi "optuženih" ne nalazi Đus, koji je, prema Milošu, sa njim imao najviše fizičkog kontakta.

"Firčija i Macu tužiću zbog uvreda, a Zoricu zbog isceniranog pokušaja da me izbaci i pljuvanja", rekao je Bojanić za domaću štampu. Ipak, ukoliko pevačica bude bila tužena zbog pljuvanja, možda će se i Miloš naći na sudu, jer se pljuvao sa Macom tokom famozne svađe u dvorištu.

Brunclikova najavljuje tužbu protiv Bojanića, koji je na Farmi izjavio da je svojevremeno od JUL-a dobila stan u Beogradu. Pobednik druge sezone rijalitija, inače, stoji iza svoje tvrdnje, što je i potvrdio u intervjuima nakon završetka Farme.

"Šuškalo" se i o tužbi Vladimira Stanojevića protiv "Ćeranića", zbog izjave da je homoseksualac, ali pitanje je da li će se odlučiti na taj korak. (Mondo)

Коментари

Анониман каже…
svi farmeri trebaju da tuže bojanića odvratnog. a minu i draganu farmeri trebaju da pljunu jer su zaista za pljunit fuj miloše fuj mina fuj dragana