Kviz na Farmi: Iznenadne "pitalice"!

Zadruga je farmerima u sredu uveče priredila neočekivani kviz. Mislili su da odgovaraju na pitanja koja šalju gledaoci, a ustvari im je produkcija smislila "škakljiva" pitanja.

"Odgovaraćemo na sve", složili su se, ali nisu znali šta ih čeka. Evo najzanimljivijih pitanja i odgovora.



Najproblematičnije pitanje bilo je vezano za maltezera Amandu - da li je Miloš dobio psa od Zorice, a onda ga prodao Saši Popoviću za 5.000 maraka?

"Psa sam kupio od Zorice za hiljadu, a Saši sam ga poklonio", zaustio je Miloš, a Zorica skočila - "Lažeš, lažovčino, psa smo ti poklonili"! Zadruga je saopštila i da se u međuvremenu javio Popović i rekao da je Zoričina verzija istina, pa je ona slala poljupce kameri, likovala... Miloš je samo rekao - "onda sam zaboravio kako je bilo".

Koliko kuća i brodova ima Miloš, i da li nosi samo firmiranu garderobu?

"Imam pet kuća, jedan brodić, a garderobu nosim u skladu sa poslom kojim se bavim".

Da li je Firčiju važnije da pobedi Miloša ili da pobedi na Farmi?

"Miloš je već pobeđen. Želim da pobedim u celom takmičenju, jer ću onda moći da kupim šestu kuću i drugi brod i još firmiranih čarapa".

Zašto je Nemanja kritikovao Milenu, i njen odnos sa muškarcima?

"Nisam kritikovao nju, već odnos sa Sajkom i Macine provokacije. Nisam hteo da pišu po novinama svašta. A ko nije ljubomoran, nije normalan! Ja jesam ljubomoran, ali nisam bolestan i posesivan".



Da li bi se Zorica pomirila sa Milošem?

"Ovaj čovek je dno, sramota muškog roda, po njegovim rečima, trebalo bi ovde da ga bijem ko salatu svaki dan! Bog neka mu dvostruko vrati", rekla je Zorica, na šta je Miloš optužio da ubod komarca pokazuje kao modricu od njegovog udarca.

Zašto se Dragana stidi da obuče šorc, a u Grandu igra polugola? I da li je njen dečko opasan, pošto je pretila Đusu?

"Ne stidim se, nego imam belu kožu i neću da izgorim. A ne igram gola, već imam scenski kostim. Moj dečko nije toliko opasan, ali neću da otkrivam čime se bavi".

A bilo je i kratkih odgovora. Sajko sada ima "bolje" mišljenje o Nemanji, kao i Firči o Mini i Dragani. Maci nedostaje Marija Šerifović, a voleo bi da vidi i Acu Lukasa. Raka bi između Firčija i Miloša odabrao Firčija, a Mina radi zato što voli i ne smatra da prebacuje to ostalima.
(Mondo)

Pogledajte VIDEO!

Коментари