Maja Nikolić i Sale Jovanović o Farmerima

Ljuti suparnici prošlogodišnje Farme, Maja Nikolić i Sale Jovanović (koji joj je odsekao petu na čizmici) bili su u ponedeljak uveče glavni komentatori ovogodišnjeg rijalitija.

"Farma mi je u duhovnom smislu mnbogo pomogla. Sale i moj sin zajedno idu na ćevape i nismo nikada bili u sukobu. To što se desilo je kratko trajalo i dobila sam nove čizmice", demantovala je Maja.

Isto je potvrdio i Sale koji kaže da je sve bilo zezanje, ali im se ne dopada jezik kojim farmeri ove godine govore.

"Razlika između naših i njihovih svađa je u tome što mi to nismo radili zbog mržnje. Posle rijalitija smo ostali prijatelji, a oni to neće moći", rekao je Saša.

Oboje su bili saglasni i u tome da je Miloš Bojanić sve nadigrao i naterao ih da pokažu pravo lice.

Maja je interesovalo da li je moguće da je Nemanji toliko smetao jedan poljubac, kada Mileni nije smetalo što je on spavao sa Draganom, a čula je i da je živeo kod balerininih roditelja.

"Očigledno da Maja nije gledala šta sam rekao. Meni poljubac nije smetao već zašto mi nisu rekli da se desio i nije istina da sam živeo kod Dragane", bio je Nemanjin odgovor.

Maju je zanimala i "afera pas", a Zorica je rekla da je Saša rekao pravu istinu, ali je Miloš dodao da je on ipak kuče platio 1.200 evra i da Saša o tome ništa ne može ni da zna...

Sale je "uleteo" sa pitanjem da li Miloš planira da od Popovića otkupi psa po istoj ceni?

"Brate, pojma nemam šta je sa tim psom sada..."

Međutim, ono što javnost interesuje još od Majinog učešća u rijalitiju je da li se ona konačno udaje i ko je mladoženja - Jan ili Milo!?

"Neću još uvek da se udajem, već imam dva braka iza sebe, a sve zavisi i od Janovih poslovnih obaveza", rekla je Maja.
(Mondo)

Коментари

Анониман каже…
SALE SVAKA TI ČAST, NA KOMENTARIMA I ŠTO VIDIŠ DA JE MILOŠ DNO DNA I JAVNO TO KAŽEŠ. MAJO TI NEMAŠ ŠTA KOME REČI TI SI TAKOĐE DNO DNA.