Milena Ćeranić izbačena sa farme

Pobedom u duelu rezultatom 5:4 Raka Radović, političar iz Trstenika, izbacio je sa imanja u Lisoviću „grandovku“ Milenu Ćeranić.

Borba znanja bila je neizvesna do samog kraja, a pobednik je postao Raka nakon što Milena nije znala odgovor na odlučujuće pitanje. Ovaj duel je bio presudan za odluku ko će napustiti farmu, pošto su glasovi publike bili približno isti za oba takmičara. Milena Ćeranić je osvojila oko 55 odsto glasova, a Raka 45.

"Pozdravi Sašu Popovića", rekao je Nemanja Mileni na rastanku, a kada su kola sa njegovom dragom krenula sa imanja u Lisovićima u oku mu je zaiskrila suza.

Ipak, nije zaplakao već je neprestano ponavljao "blago njoj"...

Duel je bio krajnje izjednačen, Milena i Raka su naizmenično odgovarali na pitanja, a Ognjen nije morao da pitanja čita do kraja, jer su duelisti sve naučili.

"Šta je resorpcija" je bilo pitanje na koje Milena ipak nije znala odgovor i time Raki dala pobedonosni štapić. Kada su duplirani glasovi publike Milena je imala 38 odsto.

Rakini ćerka i sin, Katarina i Dušan, su rekli da on nije zaslužio da se nađe u duelu jer je "mnogo zanimljiviji i vredniji od nekih".

"Nema taktiku i on je jako kulturan i fin i sve što radi voli da bude savršeno, ali mu je mnogo stalo i do mišljenja ljudi oko njega."

Milenin brat Andrija kaže da su njegova sestra i Nemanja podjednako krivi za sve što se dešavalo i da se Milena pokazala u najgorem svetlu, ali da sada popravlja utisak.

Još dve nedelje je ostalo do kraja rijalitija, a nedelju iza nas obeležile su letnje Olimpijske igre VIP seljaka koje su za cilj imale kraj "ratova" među farmerima i pomirenje.

"Supervizor" Ognjen Amidžić je u radionici na Farmi održao sastanak sa pobednicima OI Milošem i Firčijem koji ni posle noći provedene u hotelu ne žele da se pomire.

"Onoliko uvreda koje sam pretrpeo, a čak je jednom pomenuto i klanje..." počeo je Miloš da objašnjava zašto, ali mu Firči nije dozvolio.

"Dosadan si kao proliv koji se briše konfetama, daj nešto što nismo čuli što će da zabavi narod", vikao je Firči.

Ognjen je na kraju samo slegao ramenima i razgovor "u četiri oka" nastavio sa Nemanjom koji je objasnio šta se pre dve večeri desilo u gazdinoj kući.

"Večera je bila odlična, bili smo fini i pristojno jeli kao u restoranu. Ono što neki očekuju nije se desilo, ali bi bilo svašta da smo nas dvoje otišli u hotel."

Na Ognjenovo pitanje da li je to ljubav među "Ćeranićima" malo splasnula, folker je rekao da nije i da će njih dvoje sve nadoknaditi kada se završi rijaliti.
(Mondo)

Коментари