Miloš Bojanić cvika od Firčija i Maca

Bojanić je ubeđen da mu Ivan Fece rade o glavi, pa je bio prisiljen da se preseli u gazdinu kućicu.

Nakon poslednjeg sukoba sa Macom, kada mu je intrigantni glumac i voditelj izbacio krevet kroz prozor, folker se plaši da bi ovoj dvojici moglo svašta da padne napamet, i da zbog toga ne može da spava u kući sa ostalima. Za Macu je rekao da je veće zlo od Firčija.

Njegovi večiti rivali smislili su plan kako da se našale na njegov račun, pa su se dogovorili da po izlasku iz rijalitija naprave igricu, u kojoj će ismejavati Bojanića, a koju neće moći da igraju plavuše. Firči je poverio Maji Odžaklijevskoj i Mariji Šerifović kako je Miloš ispod kreveta sakrio sekiru, jer se plaši da ga on ne napadne na spavanju. Maja se osvrnula na predrasude koje je imala o Zorici Brunclik. Posle tri meseca, koliko su provele na „ružičastom imanju“, pop pevačica je rekla kako se uverila da je folkerka zapravo dobra žena.

Mada je pre nekoliko dana izjavio kako više neće praviti „zvrčke“, Miloš je rekao Dragani da je Maca mrzi. „Grand balerina“ je poverovala u njegove reči, dodajući da Maca mrzi sve, pa i samog sebe. Pevač je otkrio kako mu je jedina želja da pobedi Macu i Firčija, a zatim je prešao na ogovaranje Zorice, za koju je rekao da je uobražena i ljubomorna osoba. (Novosti)

Коментари

Анониман каже…
Zaista se više smučio i Bogu i narodu miloš njegovo izigravanje žrtve,laganje,vređanje.... ništa od njega lepo nismo videli niti čuli. Sva tri meseca konstantno ogovara,sprovodi hinjaluk, pravi od sebe žrtvu i šta sve ne odvratan je do bola.