Miloš se izvinjavao za rečeno i urađeno

Miloš je odlučio da preostalih nedelju dana u Lisovićima provede u miru, pa se redom izvinjavao za rečeno i urađeno, delovalo je kao da su farmeri to i prihvatili, međutim Zorica će da "presavije tabak".

"Dogovorili smo se da prihvatimo izvinjenje, ali kada izađem odavde prvo ide 'tabak', a onda ćemo videti kako dalje", rekla je Zorica.

"Dok je sa Zoricom postavljao sto, on joj se izvinio za sve konflikte. Pružio joj je ruku i poljubio je u obraz.Brunclikova je prihvatila izvinjenje, pa se i ona njemu izvinila i ponudila ga ručkom. Folker je obećao Dragani da će da se pomiri sa svima i da će mu „duša biti mirna, dok će njima duša ostati grešna" - pise o ovome "Press"

Maja Ožaklijevska, za sada, ne preti tužbom, ali kaže da joj Miloševo izvinjenje ništa ne znači.

"Posle svega što je rekao i uradio sada se kao izvinjava..."

Bojanić kaže da ne želi nikakve "čarke" više i da će ruku pomirenja pružiti i Maci i Firčiju.

Sa druge strane, Firči je spakovao stvari u želji da napusti „Farmu"! On je farmerima objasnio da mu je dosta takvog načina života, da je uzeo pare i da nema više šta da radi u šouu. Ubeđen je da će biti izbačen i da je bolje za njega da što pre izađe sa „Farme". Maji je otkrio da je razlog njegove želje za napuštanjem „Farme" Miloš.

Коментари