Nemanju Stevanović izbacen sa Farme

Nakon što je u ponedeljak seosko imanje u Lisovićima napustio finalista Raka, u sredu uveče je napravljen i drugi presek glasova i publika u finalu ne želi da vidi folkera Nemanju Stevanovića.

I dok je Nemanja pakovao stvari, Milena je legla u krevet i pokrila se ćebetom po glavi, ali ju je Maja naterala da ustane i pomogne Nemanji.

"Ajde presvuci se", insistirala je Milena, ali je Nemanja odbio uz obrazloženje da nema potrebe "i ovako dobro izgleda" i zaputio se ka studiju gde je dočekan aplauzom.

"Fantastično se osećam i u kolima sam vrištao od sreće što sam konačno izašao. Moram da skinem jaknu, grozno izgledam, ali gledali ste me i u gorim stanjim", bile su prve Nemanjine reči u civilizaciji.

On kaže da se na Farmi trudio da ostavi dobar utisak i bude čovek.

"Tamo sam shvatio da postoje ljudi koje nastoje da ti podmetnu nogu, da pričaju iza leđa, lažu, spletkare... Većina je bila takva."

Folker ipak nije želeo da komentariše ljubomoru jer, kaže da je o tome već pričao milion puta.

"Meni je bitno šta piše u novinama. Ne vodim se logikom neka piše ko šta hoće samo neka mi je slika što veća", rekao je Nemanja dodavši da nije bio spreman za rijaliti.

Ipak, rekao je da je Vlada ćutao o poljupcu sa Milenom jer je želeo da bude time zanimljiv.

"On je meni dosta zla naneo. Mogao je da kaže samo da nije bio sa njom u vezi, a ne da su se poljubili."

Gospodin "Ćeranić" kaže i da je znao da neće biti među troje finalista, dok mu četvrta i peta nagrada nisu zanimljive jer su - male.

"Miloš će pobediti i svaka mu čast jer nas je sve nadigrao. On je jako pametan. Svaka mu čast. Moj favorit je već ispao (Milena)."

Odnos sa Draganom nije želeo da komentariše već je pitao publiku "da li bi balerina uopšte i došla u Lisoviće, da on nije bio učesnik!?"

U igri za glavnu nagradu su Mina, Dragana, Zorica, Maca, Firči i Miloš, a do subote, kada će biti izabran pobednik, još jedan farmer će da napusti Lisoviće. (Mondo)

Коментари