Sajko izbacen sa Farme

Finalisti se oprostili od Sajka i dočekali stare farmere i jednog faraona...potencijalnog direktora javnog servisa

Veče nakon što je umalo izbila tuča na Farmi, sa imanja u blizini Barajeva iz poslednjeg duela u sezoni, nedelju dana pred veliko finale druge sezone rijalitija, odšetao je jedan, a ušlo šestoro farmera!

Ovonedeljni duelisti Dragana i Sajko sukobili su se u kvizu znanja i pokazali da "znanja ne manjka", ali glasova i naklonosti publike i te kako. Iako većina farmera misli kako je Dragana došla na Farmu "da provocira Nemanju", a uspela da ostane jer je "dobra sa Milošem", činjenica je da je, "zasluženo ili ne", postala poslednji finalista koji će se boriti za premiju od 100.000 evra.

Više tačnih odgovora, odnosno odgovora koji nisu bili "hopa cupa", "da, mada možda" ili "sto evra" koje je davao Sajko, u poslednjem dvoboju dala je Dragana. Nakon dupliranja glasova, Grand balerina je imala skor od 82.43 odsto glasova.

Društvo do finala, odnosno do "polufinala" sredinom nedelje, kada će kuća postati lakša za tri učesnika, praviće joj bivši dečko Nemanja, Mina, Miloš, Maca, Firči, Zorica i Raka, i ne samo oni…

Коментари