Saša Popović otkriva tajne Farme

Gosti u emisiji "Narod pita", pored izbačenih Đusa i Sajka, bili su novinar Saša Milovanović, prošlogodišnja farmerka Maja Nikolić i bivša učesnica Velikog Brata VIP Zorica Marković.

"Ne kajem se zbog postupaka, ali nije trebalo toliko da psujemo, to ipak gledaju i deca", rekao je Đus, koji je premijerno predstavio i spot za svoju pesmu "Farma drama".



"Jesam ostao bez para od Farme, ali sam se zainatio da 100.000 evra zaradim muzikom".

Gosti su dali i prognoze za "superfinaliste", odnosno učesnike koji će poslednji ostati u Lisovićima. Sajko nije hteo da se izjasni, Đus, Zorica i Milovanović odlučili su se za Miloša i Draganu, a Maja za Minu i Bojanića.

Sajko, prozvan i "mali Firči", rekao je da ne postoji radionički klan, ali da se sa Firčijem i Macom družio jer mu najviše prijaju kao ličnosti.

Konačno je i Saša Popović lično pomenuo "slučaj Ćeranića". Nedeljama po domaćim medijima "bliski izvori" govore da će oni biti izbačeni iz Granda, ali se zvanično niko nije oglasio povodom toga. Popović je otkrio i da razmišlja da Dragani ponudi voditeljsko mesto.

"Milena i Nemanja, kao ni bilo ko drugi iz Farme, neće se pojavljivati u našim emisijama do septembra. Do 1. oktobra, imaćemo odluku o njima. Predložili smo ih za Farmu namerno, jer im je opao posao, nismo znali šta bismo sa njima", rekao je on.

Popović je prokomentarisao i "kamen razdora" između Zorice i Miloša, pevačicino kuče koje je Miloš prodao prvom čoveku Granda.

"Istina je da sam kuče od Bojanića kupio za 1.200 maraka 1988. godine. Da li ga je on dobio od Zorice ili kupio, nisam znao ni tada, ne znam ni sad".

Коментари