Ko ce biti učesnici treće Farme?

Učesnici treće Farme: Vesna Zmijanac, Stoja, Goca Tržan, Isidora Bjelica, Boško Jakovljević?

Kako „Alo!“ saznaje, čelnici TV Pinka su već dan po završetku najgledanijeg rijalitija imali sastanak na kome su napravili preliminarni spisak potencijalnih stanara nove Farme i narednih dana će početi da kontaktiraju sa javnim ličnostima koje žele da na jesen vide u rijalitiju.

Zato će već narednih dana producenti stupiti u kontakt sa „selebritijima“ i ponuditi im primamljive uslove za učešće na „Farmi“ – priča za „Alo!“ dobro obavešteni izbor i dodaje:

- U planu je da se na seosko imanje konačno usele supružnici Isidora Bjelica i Nebojša Pajkić. Iako su oni u više navrata odbijali da učestvuju u rijalitijima, produkcija je spremila ponudu koju će teško moći da odbiju. Među ženskim delom populacije na farmi možemo da očekujemo i Gocu Tržan, koja je uprkos ponudi da se pojavi u „VIP Survajveru“ ipak bliža odluci da tri meseca provede na najpoznatijem imanju u Srbiji.
Boje narodnjaka u trećoj sezoni braniće Vesna Zmijanac i Stoja, dok će iz redova pinkovaca biti pozvan maneken i voditelj Boško Jakovljević. Svakako, treba očekivati i neku lepoticu koju će regrutovati Vesna de Vinča, kao što je i do sada biti slučaj, dok će iz „Grandovog“ tabora najverovatnije tu biti Milica Todorović i Darko Lazić. Takođe, nije isključeno da veselu ekipu predvodi Milić Vukašinović – zaključuje izvor.
Izvor: Alo

Коментари