Milena Ćeranić: Udaću se za Nemanju!

Najkontroverzniji učesnici rijalitija „Farma" Milena Ćeranić i Nemanja Stevanović planiraju venčanje!

Ljubavni par, koji je na Pinkovom seoskom imanju odoleo mnogim iskušenjima, uskoro će stati na ludi kamen. Iako na njenoj ruci još nije zasijao verenički prsten, Milena tvrdi da će postati gospođa Stevanović.
- Tačno je da razmišljamo o venčanju! Još se nismo verili ali, hvala bogu, razmišljamo o tome. Prosto ne umem da prećutim lepe vesti, pa ne mogu da krijem ni ovo. Želim da svi znaju koliko sam srećna! Veridba je logičan sled kada se dvoje mladih vole, a našu ljubav su svi mogli da vide još u rijalitiju. Još uvek nismo ništa konkretno dogovorili, ali biće vremena i za to - kaže Milena za Press, i dodaje da su ona i Nemanja posvećeni jedno drugom i da o poslu trenutno ne razmišljaju.
Nije tajna da je poslovni status ovog „Grandovog" para stopiran u njihovoj matičnoj kući i da su im nastupi zabranjeni tokom leta. Na pitanje da li su razgovarali sa direktorom „Granda" Sašom Popovićem, Milena je odgovorila:
- Nemanja i ja smo se sa njim čuli po izlasku sa „Farme" i dogovor je bio da sačekamo da se „smire strasti", pa da o svemu pričamo tek u septembru. Svaku Sašinu odluku ćemo poštovati jer on zna šta radi. Nemanja i ja jedno drugom dajemo dovoljno snage da prebrodimo sve poslovne probleme - poručuje pevačica.
(Izvor: Press)

Коментари