Miloš Bojanić: Postaću otac!

Miloš Bojanić tvrdi da nikada nije pozivao narod da linčuje Zoricu Brunclik, Macu i Firčija iako o njima i dalje misli sve najgore.On za Press priča i o želji da u 61. godini ponovo postane otac!

- Nema nikakvog linča! Još na farmi svima njima sam oprostio. Nastavljam da živim s milim Bogom, a oni nek se bore sa svojim gresima. Razmišljam da podignem tužbe protiv Firčija, Mace, Zorice i Đusa zbog uvreda u rijalitiju. Koliko sam se samo puta pokrio ćebetom u Lisoviću i plakao jer su me bolele njihove reči.

Da li ste se videli sa direktorom „Granda" Sašom Popovićem?
- Sreli smo se ispred zgrade „Pinka", čvrsto smo se zagrlili i Sale mi je rekao: „Jesam li ti rekao da će sve da bude u redu, da ćeš da napraviš lom". Rekao sam mu da sam ga psovao svakog dana što me je poslao tamo, ali mi je drago da sam opravdao njegovo poverenje.

Da li ste sreli Đusa?
- Nisam ga sreo i ne želim. On je nevaspitan momak. To što me je napao na farmi je Firčijevo delo. Čuo sam da mu je obećao da će neke aranžmane da mu doradi u Njujorku sa zvukom crnačkih instrumenata. Pod tom ucenom Đus me je provocirao i poverovao Gagiju da sam mu opsovao majku. Tako mu i treba kada sluša nepismenog Gagija koji je 24 sata bio na „bensedinima".

Jeste li nastupali negde nakon završetka „Farme"?
- Nisam i neću još neko vreme. Zaboravio sam tekstove svojih pesma jer mi je mozak bukvalno ispran na farmi. Tamo sam imao samo jedan cilj, da pošteno zaradim svoj honorar i nisam ni o čemu drugom mislio.

Radite li vi i Branka na proširenju porodice?
- Predvideo sam šta će biti na farmi i kojim redom će ko ispadati, a tako predviđam i da ću uskoro postati otac. Noć kada sam pobedio Branki sam na putu do kuće rekao: „E, sad ćemo imati dete". Ja imam obavezu pred bogom da ne ostavim moju Branku bez poroda. Stavio sam tačku na mnoga pitanja i želje u životu, sada želim da dobijem dete sa Brankom i mirno provedem ostatak života.
(Press)

Коментари

Анониман каже…
JELI MACA OTAC
Анониман каже…
JELI MACA OTAC
Анониман каже…
Mozda je Zorica Brunclik, posto zena ima jaja...