Ekrem Jevrić i Milan Paroški u Farmi

Treći serijal „Farme“ trebalo bi da počne sa emitovanjem na Televiziji „Pink“ 12. septembra. Kapiju imanja trebalo bi da pređe internet zvezda Ekrem Jevrić („Kuća - pos’o“), a na malim ekranima najverovatnije cemo gledati i Milana Paroškog.

Paroški, ranije član DSS-a, naviknut je na težak, seoski rad, tako da mu uslovi života na farmi svakako neće teško pasti. Ekrem je, pak, odlučio da se ozbiljno baci u estradne vode, a „Farma“ bi bila pun pogodak za njegovu promociju, ali i novčana prilika, budući da se žalio kako od svog snimka na „Jutjubu“ nije ništa zaradio.

U „Farmu“ bi trebalo da uđe i psiholog Aleksandra Janković koja je nakon rada pri Koštuničinom kabinetu sada član Nove Srbije Velimira Ilića. Zanimljivo je da je upravo Jankovićeva često u javnosti govorila o „Farmi“ i dešavanjima među učesnicima.
Priča se da se trenutno vode pregovori i za ulazak Olivera Mandića, Nade Topčagić, Zorice Marković, Ane Bekute i Goge Sekulić, a gotovo je sigurno da će se na imanju boriti i neko iz „Zvezda Granda“. Pretpostavlja se da će to biti Milica Todorović i neko iz poslednjeg serijala ovog muzičkog takmičenja.

Interesantno je da su producenti po treći put kontaktirali sa Isidorom Bjelicom koja će možda konačno pristati, dok postoji velika šansa da u rialiti emisiji ovog tipa ponovo gledamo Milića Vukašinovića.
Kao potencijalni učesnici pominju se i Zorana Pavić, Čeda Čvorak, i Ila iz nekadašnje grupe „Šaila“. I dok organizatori vode pregovore sa VIP zvezdama, u Lisovićima se trenutno sve ruši. Svi objekti koji su sagrađeni tokom drugog serijala biće srušeni do temelja, osim osnove kuće, bunara i poljskih toaleta.

Voditelji će, najverovatnije, ponovo biti Aleksandra Jeftanović i Ognjen Amidžić, a očekuje se i povratak šarmantne voditeljke Nataše Pavlović (supruge producenta programa Predraga Pavlovića) koja bi trebalo da vodi novu, specijalnu emisiju o „Farmi“, objavio je "Blic".

Коментари

Анониман каже…
I would like to exchange links with your site farmatv.blogspot.com
Is this possible?