Farma 3: Ko su učesnici?

Nova, treća sezona reality show-a “Farma” počeće sa emitovanjem 12. septembra na televiziji “Pink”, a producenti su se ovog puta potrudili da okupe najbolju ekipu do sada.

Većina učesnika je već potpisala ugovore sa produkcijom i ostalo je još nekoliko njih sa kojima se pregovori privode kraju.

- Posle rekordne gledanosti „Farme 2“, produkcija „Pinka“ bila je svesna da će u narednoj sezoni morati da okupi jaku ekipu koja će držati pažnju gledalaca od prvog do poslednjeg dana emitovanja.

Vođeni su razgovori sa više od 60 javnih ličnosti i na kraju je u uži krug ušlo njih dvadeset. Sasvim je izvesno da ćemo u novoj sezoni na imanju u Lisoviću gledati Ekrema Jevrića, koji je to i potvrdio, kao i bivšeg političara Milana Paroškog. Nakon višemesečnih pregovora, Oliver Mandić je pristao da tri meseca provede ispred kamera i to na nagovor svojih prijatelja Milice i Željka Mitrovića.

Zanimljivo je da je slavni roker, koji poslednjih godina živi u mestu Zaovine na Tari, insistirao da na imanje dovede svoje ovce jer nema kome da ih ostavi! Producenti su mu izašli u susret, te će Oli učešćem u „Farmi“ istovremeno zbrinuti i svoje stado.

Farmerima će se pridružiti poznate folk dame Nada Topčagić, Tina Ivanović, kao i mlada grandovka Milica Todorović, koja je, podsećanja radi, doskora tvrdila se nikada ne bi prepustila takvom izazovu. Producenti „Farme“ su se odmah dogovorili sa pevačicom Zoranom Pavić, frontmenom grupe „Luna“ Čedom Čvorkom, kao i reperom Vladimirom Ilićem Ilom. Još jedna sigurna takmičarka je spisateljica Vesna Radusinović - priča za „Alo!“ dobro obavešteni izvor blizak producentima „Farme“.

- Sa ostalim takmičarima se uvek pregovara, i to najviše oko honorara, jer su pojedinci imali nerealne zahteve u vezi s tim koliko novca treba da dobijaju nedeljno.

Folk pevačica Stoja je od samog početka velika želja čelnika „Pinka“ za „Farmu 3“, kao i Isidora Bjelica i njen suprug Nebojša Pajkić. O ulasku na seosko imanje još se premišljaju Slađana Milošević, kao i folk pevačice Ana Bekuta i Goga Sekulić. U Lisoviću od septembra možemo očekivati i poznatog psihologa i narodnu poslanicu Aleksandru Janković.

Interesantno je da će se od ove sezone našim seljacima pridružiti i farmeri iz Bosne i Hrvatske, pa su tako trenutno u toku pregovori s voditeljkom Nikolinom Pišek i jednom poznatom pevačicom iz BiH – zaključuje izvor dnevnog lista “Alo!”.

Коментари