Đus odbio saradnju sa policijom

Ivan Ivanović Đus, koji je pre dva dana pretučen na ulici, odbija saradnju sa policijom! Iako ima nekoliko kopči na glavi, hematom i povrede desne noge i ruke, popularni reper krije napadače!

Reper je pretučen u subotu oko 14:30 časova na Konjarniku, odakle je pozvao Hitnu pomoć. Kolima Hitne pomoći prevezen je u Urgentni centar gde je, kao što procedura nalaže, pozvana policija.

- Gospodin Ivan Ivanović nije pozvao policiju, već Hitnu pomoć. Rekao je da mu je potrebna pomoć lekara jer je povređen. Kada su kolege iz policijske stanice Zvezdara došle u Urgentni, Ivan je bio na pregledu kod neurohirurga - kaže za Press Dušan Puvača, pomoćnik načelnika policije PU za grad Beograd, i dodaje:

- On je odbio bilo kakvu saradnju sa policijom i nije hteo da nam kaže ni kako ni gde se incident dogodio, pa ni da otkrije počinioca. Bez obzira na to što nije hteo da sarađuje, ekipa za uviđaje je poslata u ulicu odakle je Ivan pozvao Hitnu pomoć, jer ćemo mi potragu za počiniocem nastaviti. O svemu smo obavestili nadležnog tužioca i pravimo zapisnik.

Puvača kaže da Đus može da se predomisli i prijavi napadača.

- Ivan je zadobio povrede glave i ima hematom, a postoje indicije o ranama na desnoj nozi i ruci. To su za sada lakše povrede i njegov život nije ugrožen, ali ga očekuje još lekarskih pregleda. On je pušten na kućno lečenje. Ukoliko dođe u policijsku stanicu da prijavi počinioca, ako bude imao lakše telesne povrede, podižemo prekršajnu, a sa težim povredama krivičnu prijavu - ističe Puvača.
U Urgentnom centru su nam potvrdili da je Đus proveo noć na odeljenju za opservaciju i da je juče ujutru otpušten sa nekoliko kopči na glavi, ali da mu život nije ugrožen. Đus juče nije odgovarao ni na pozive Pressa.

Mina: Đus se oseća odlično
Reperova sestra, pevačica Mina Kostić, nakon incidenta pozvala je brata, s kojim je zbog „Farme" bila u svađi.
- Čuli smo se i rekao mi je da se savršeno oseća. Ni oko čega se podigla pompa! Ivan je dobro, živ je i uspešno se oporavlja. Kod kuće je, pije kafu i nema nikakve tegobe - rekla je Mina za Press.

Коментари