Dan na Farmi - pregled

Procitajte i pogledajte sta je sve obelezilo prethodni dan na Farmi...

Eva je izjavila kako je prethodne večeri pored kreveta našla neki donji veš i kako je to proganja. Želela je da utvrdi čiji je. Ekrem i Jasmina su mleli kafu u kuhinji. Pridružila im se Natalija koja je počela da viče. Razlog tome je to što su farmeri od vode koju je ona stavila da skuva sebi čaj, napravili kafu. Rekla je da su to već uradili četiri puta od kada su ustali i da nije popila čaj od kada je došla. Milan je rekao da hleb za pijacu može da napravi neko ko ga dobro pravi, bolje od Sanje S. Sanja S. je ljutito ustala i otišla po hleb koji je pravila prethodne noći. Rekla je da je uvredjena i da nije spavala celu noć, i da on ne bi trebao tako da priča o njoj. Milan je objasnio da je to rekao jer je juče jeo zagoreli hleb koji je ona napravila.

Hasan je došao do radionice da bi pitao Bakija da li bi mu pomogao oko vadjenja vode iz bunara. Baki je rekao da ima druga posla. Hasan je ljut otišao bez komentara. Baki je dobacio nekoliko neprimerenih komentara. Hasan mu je uzvratio istom merom. Baki je nastavio sa testerisanjem. Prokomentarisao je Hasanovo pitanje sa čudjenjem.

U dnevnom boravku su farmeri održali sastanak povodom odlaska na pijacu. Potrebno je da se sastavi spisak namirnica koje je potrebno kupiti. Gazda Milan je preuzeo stvar u svoje ruke i predložio da najiskusniji u kuhinji izaberu namirnice koje će kupiti. Zlata je predložila da se nabavi manje mesa, medjutim, nekoliko farmera se nije složilo pa je rasprava oko toga potrajala. Za začine su se brzo dogovorili, samo najosnovnije. Zlata je ponovo pregledala spisak i isplanirala šta bi i kako trebalo kuvati da bi se maksimalno iskoristile sve namirnice. Pošto su završili sastavljanje spiska, farmeri su prešli u dnevni boravak i dvorište. Zlata je prokomentarisala da suhomesnato drži muškarce da ne budu gladni. Hasan je zatražio od Zlate da izvadi slaninu iz pasulja jer on sutra posti.

Zorana se požalila da joj je bilo previše vruće u krevetu, dok se Hasan požalio na bol u grlu i mišićima. Hasan i Ekrem su sekli drva u dvorištu. Hasan se požalio kako mu je zdravlje loše. Razgovarali su i o tome šta će raditi posle Farme. Hasan je rekao da ima u planu nove hitove, te je izrecitovao jedan. Ekrem ga je pohvalio i prokomentarisao da će to biti veliki hit.

Pošto je ručak gotov, Milan je rekao da treba pozvati sve farmere da jedu zajedno. Pošto nisu svi došli, prokomentarisao je da je to nepoštovanje prema ljudima za stolom. Hasan se pobunio zbog rasporeda korišćenja kupatila. On je predložio da se napravi novi raspored. Takodje je dodao da je on za sve farmere tata po pesmama i komponovanju. Milan je za ovonedeljne sluge izabrao Zoranu i B3-a kao najsnažnije. Farmeri su po završetku izbora sluga prešli u spavaću sobu i počeli sa igrom „Istina – izazov“. Zorica je pitala Baneta da li mu se svidja neka od devojaka. On je rekao da će možda biti nešto, ali da još nije siguran. Počela je žurka, farmeri su se proveselili, svi su ponešto pevali. Ekrem je pozdravio svoje u Americi.
Izvor: Scandal


Коментари