Ekrem u Americi počeo kao taksista

Popularnost Ekrema Jevrića je, u neku ruku, medijski fenomen posebno što se o tom čoveku skoro ništa ni ne zna, a skoro pet miliona ljudi luduje za njegovim autentičnim i pomalo šaljivim hitovima. Srđa Jovanović, Ekremov menadžer, pokušao je da za "Blic" objasni ko je zapravo Ekrem...

- Ekrem je u Ameriku otišao sa 28 godina sa suprugom i jednomesečnim sinom. Supruga nije mogla da dobije vizu, pa se Ekrem dosetio Olimpijskih igara u Kanadi, te su zajedno, upravo preko Kanade, stigli u obećanu zemlju - počinje priču Srđan Jovanović, koji napominje da se Ekrem za ovih dugih dvadeset i više godina bavio različitim poslovima.
- Radio je u pilanama, pa godinama kao taksista, a trenutno radi izolaciju na cevima. Oni žive u zgradi koju održavaju i Ekrem voli da kaže da živi kao gospoda - priča njegov menadžer.
Ali Jevrić ne zarađuje samo od radničkih poslova, već se godinama bavi muzikom.
- Ekrem je tekstopisac. Sve pesme koje peva sam je napisao. Iza sebe ima dva albuma, jedan sa osam, drugi sa šest pesama. Pevao je po našim svadbama u Americi, i u klubovima gde izlazi naš narod. Inače, prvu pesmu „Igbala“ posvetio je supruzi Igbali - kaže Srđa.
Ekrem sa Igbalom ima četiri sina od 17, 20, 22 i 24 godine koji studiraju i rade u Americi. Veoma je privržen porodici i zbog toga mu je bilo teško da uđe na farmu.
- Nije želeo da uđe na farmu zbog porodice, ali želi da im obezbedi bolji život. Njegovi su bili protiv toga i teška srca se rastao od njih. Mnogo voli ženu i sinove. Imao je veliku tremu zbog „Farme“ i malo je falilo da ne uđe - ne krije Srđa, koji ističe da neće biti problema ukoliko se Ekrem upusti u neku ljubavnu avanturu.
- On je pre odlaska objasnio ženi da je sve to šou-biznis i da ukoliko se dogodi neki poljubac, ona mora da shvati da je to tako. Njih dvoje imaju dogovor i neće biti problema.
Ekrem je na farmu ušao na svoju inicijativu, iako taj serijal suštinski nikada nije ni pogledao.
- Puštao sam mu odlomke iz prošlih serijala, ali mu se priča nije baš dopala zbog svađa. Ovo je za njega put u nepoznato. Tamo nikoga ne poznaje, osim Hasana Dudića, i za te poznate ličnosti nikada nije čuo. Cilj mu je pobeda i proboj na naše i inostrano tržište - objašnjava menadžer Srđa Jovanović.
(Izvor: Blic)

Коментари