Eva Ras htela da izađe sa Farme

Prvi zadatak koji su farmeri dobili od gazda Proke jeste da pripreme slatko i džem. Iako je ovaj zadatak mahom lak, nevolje su nastale zbog sukoba mišljenja.

Hasan je upitao da li će u džem stavljati šećer, a kada mu je Jovana objasnila da je Eva Ras rekla da nije potrebno, Hasan je poludeo:
- Eva je treći svet. Ona ne zna gde se nalazi - ljutio se Hasan.
Farmeri su prvog dana izabrali gazdu i po treći put je političar gazda u prvoj nedelji. Presto su prepustili Milanu Paroškom. Samo Cobe i Eva nisu glasali za Milana, pa je on napomenuo da će ih postaviti za sluge. Ognjen je pokušao da objasni Milanu da Eva neće moći da se snađe sa pijacom i teškim poslovima, te je pokušao da ga odgovori od te ideje. Razlike među farmerima su i te kako došle do izražaja u večernjim časovima, kada su se takmičari grupisali. Sa jedne strane, u kuhinji, sedeli su Zorana Pavić, Li Men, Eva Ras, Milan Paroški, Renato Henc, koji su se mahom šalili na račun „Granda“, dok su sa druge strane pričale devojke iz „Granda“ i manekenke. Dva sata nakon ponoći skoro svi su otišli na spavanje, a samo su Sanja Stojanović i Jovana čistile kuću do zore. Inače, u toku drugog dana Eva Ras se rasplakala zato što je jedna pevačica vikala na nju. Eva je čak poželela i da ode sa farme.

Коментари