Farma 3: Ušli takmičari!

Na Farmi su Zorana Pavić, Marijan Rističević, Zorana Jovanović Šikica, Jelena Stožinić, Renato Henc, Sanja Radinović, Bata Zdravković, Zlata Petrović, Milan Paroški, Jovana Pajić, Baki Đogani, Sanja Stojanović, Branislav Janković, Jasmina Ana, Zoran Pejić Peja, Eva Ras, Aleksandar Aca Ilić, Hasan Dudić, Natalija Trik FX, Katarina Živković, Slobodan Batjarević Cobe, Tina Ivanović i Ekrem Jevrić.

Treći put najpoznatije imanje u Srbiji otvorilo je svoja vrata, a kroz kapiju će proći čak 24 poznate "face". Svi su najavili da će biti baš ono što jesu, srčani, bez dlake na jeziku, spremni na rad u polju i oko kuće, ali imaćemo tri i po meseca da vidimo da li su to njihova prava lica.



Čast da zvanično otvore treću Farmu imali su pevačica Zorana Pavić i političar Marijan Rističević.
"Kladila sam se da ću ući na imanje ako Partizan uđe u Ligu šampiona… odosmo zajedno u elitu", rekla je pevačica, a Rističeviću će, pored "ajvara i krastavčića" kojima se trenutno bavi, takođe nedostajati utakmice omiljenog kluba.
Za njima su ušli romska pevačica Zorana Jovanović Šikica i novosadska zvezda devedesetih, Nikola Kostić - Lee Man, kao i "Elitovo" lice Jelena Stožinić i zvezda "Granda" Renato Henc.
Bivša Mis Vojvodine Sanja Radinović ušla je "ruku pod ruku" sa narodnjakom i imitatorom Bratislavom Stankovićem, poznatom po hitu "Umri u samoći".

Sledeći su bili pevačica Zlata Petrović i političar Milan Paroški, zatim mlada "Zvezda Granda" Jovana Pajić i Baki Đogani, poznatiji kao B3. On je već drugi član najpoznatije "denserske" porodice, pošto je u prošloj Farmi bio njegov brat Gagi.
"Grand" boje brani i Sanja Stojanović, kojoj je karijera posrnula zbog amaterskog porno snimka, a prekinuta je zbog rođenja ćerke Anastasije. Branislav Janković, bivši fudbaler a sada maneken, ušao je sa njom u paru.
"Želim da svima pokažem da Sanja nije samo 'tamo neka koja se snimala tokom seksa'", rekla je mlada pevačica.

Sledeći je bio voditeljski par - Jasmina Ana i Zoran Pejić Peja, bivši suprug Zlate Petrović.
"Prznica sam. Očekujte svašta od mene, umem i da se pobijem sa sagovornicima. Seks na Farmi - a što ne bi moglo", našalio se Peja na račun naziva svoje stare emisije.
"Sa Zlatom moram da budem fin, ona će mi ipak kuvati na Farmi".

Najstarija učesnica je morala zbog Farme da odbije ulogu u seriji i pozorištu, a to je Eva Ras, glumica sa karijerom dugom više od pola veka. Sa njom je ušao pevač Aleksandar Ilić - bez prepoznatljivih brkova.
"Rođena sam na selu, snaćiću se. Ja sam baba od 70 godina, to smatram i vrlinom i manom. Nemoguće je da ću tamo padati u frasove zbog ostalih, svaki put kada se upale kamere, videćete baba Evu kako baulja po Farmi", rekla je umetnica, koja se trenutno bori sa teškom bolešću.
"Volim publiku, a publika voli Farmu. Mesto mi je ovde. Jao, ali karantin… Sada vidim zašto 'orlovi' nisu igrali dobro, boravak u karantinu je užas".

Porodicu Đogani predstavlja i Natalija Trik FX, Sanijeva supruga. Ušla je zajedno sa drugim bivšim mužem Zlate Petrović, Hasanom Dudićem.
"Sa Zlatom sam u odličnim odnosima, a Peja mi je zet. Svašta je bilo po novinama, ali bićemo u redu", rekao je on kroz smeh.

Pretposlednji su ušli "Zvezde Granda" Katarina Živković i Slobodan Batjarević Cobe.

Za pevačicom Tinom Ivanović i Internet zvezdom Ekremom Jevrićem zatvorila su se vrata treće Farme.

"Dobro veče, dobro me našli. Osamdeset posto mislim da ću osvojiti pare", rekao je autor hita "Kuća pos'o".

A čega se plaše novi farmeri? Lee Man strahuje od velikih pasa, Zlata od miševa, Renato i Jelena se užasavaju poljskog WC-a, a Jovana Pajić se plaši da će njen tata videti da puši i ima tetovažu. Cobeta će nervirati jedino ako bude u društvu pušača.

Farmeri će noći provoditi u spavaoni sa 21 jednostavnim krevetom, pa će biti guranja uveče. Gazdina kuća dobila je novi dekor, i pravi dušek na krevetu, za razliku od ostalih koji će spavati na slamaricama. Sluge će imati veća zaduženja. Farmeri će imati jedan obavezan zajednički obrok dnevno, sluge će morati da ga dvore a zatim jedu u odvojenim prostorijama, i nose mu sve što je kupio na pijaci.

Svi su najavili da će biti baš ono što jesu, srčani, bez dlake na jeziku, spremni na rad u polju i oko kuće, ali imaćemo tri i po meseca da vidimo da li su to njihova prava lica.

Rukave će ove jeseni u Lisovićima zasukati Zorana Pavić, Marijan Rističević, Zorana Jovanović Šikica, Jelena Stožinić, Renato Henc, Sanja Radinović, Bata Zdravković, Zlata Petrović, Milan Paroški, Jovana Pajić, Baki Đogani, Sanja Stojanović, Branislav Janković, Jasmina Ana, Zoran Pejić Peja, Eva Ras, Aleksandar Aca Ilić, Hasan Dudić, Natalija Trik FX, Katarina Živković, Slobodan Batjarević Cobe, Tina Ivanović i Ekrem Jevrić.

Коментари