Farma: Ljubav i špijunaža

Bane je priznao da je Katarina "ljubav njegovog srca", a ona mu se odužila poljupcem. Istraga o podmetnum satu i dalje traje, a vodi je Eva Ras.

Iako je ujutro izgledalo da će ovo biti još jedan sasvim običan dan na najpoznatijem seoskom imanju, Prokin dolazak je poremetio "planove" VIP seljacima.

Proka je farmerima u goste doveo Cecu koja im je pokazala kako se pravi kozji sir, a gazdu je kritikovao što devojke nije na vreme probudio.

"Nekako ne mogu da ih podelim na sluge i da kažem radnike", pravdao se gazda Bane.

Posle kafe, svi su prionuli na posao. U kuhinji je pravljen sir i ajvar, u dvorištu su pečene paprike, a Jasmina je utvrdila i kako ispeći hled da ne izgori.

Posle ručka sa lepo pečenim hlebom i jelom "koje izaziva sumnju" koje je spremila Jasmina i svako je za njega imao svoj naziv, Bane i Baki su cepali drva. Nakon Bakijevih prozivki da gazda nije isti prema svima i da je Katarina posebno povlašćena, maneken je konačno priznao da ne može protiv srca.

"Ona je ljubav srca moga. Ne mogu da je teram da radi ja je volim", rekao je Bane i stavio glavu na panj.

Dok je Bane bio spreman i život da da za ljubav, Eva se dala u potragu za špijunom.

"Jeste li razmišljali ko je podvalio sat. Ja mislim da je to Bane", rekla je Eva sa čime su bili saglasni i ostali farmeri jer "gazda neprestano priča o tome da će naredne nedelje on biti sluga".

Hasan je Ekremu predstavio pesmu koja će sigurno biti hit na Farmi: "Moja mala crnu macu ima, kad je pored mene, njena maca stalno prede i neće da me ogrebe".

Kada je pala noć, gazda je sa "ljubavi srca svog" malo prošetao imanjem, a za laku noć je dobio poljubac.
(Mondo)

Коментари