Ko se na Farmi boji gladi?

Proka je još jednom VIP seljacima došao u goste, da proveri šta su to farmeri pripremili za razmenu na pijaci, da do kraja nedelje ne bi gladovali.

Hleb sa natpisom "Farma", pita - bez natpisa, Evina slika seoskog imanja, pekmez od šljiva... gazda Milan je stavio na improvizovanu nosiljku koju su na pijacu odneli sluge, Zorana i Baki.

Za pekmez gazda je uzeo kremice za ruke jer on "ne sme ništa da radi, ali ruke moraju da budu nežne", sapune "da mirišu ispod jastuka", a za sledeći dolazak je jednoj od prodavačica obećao pronaći/dovesti muža...

Sluškinja Zorana je namirnice "kupovala" i poljupcima... Nakon što su obavili razmenu sluge su i zapevale - "Ne znaš ti, kako je na Farmi imati pa nemati..." i dok su prodavci aplaudirali njih dvoje su "krali" paprike.

"Ništa teže u životu nisam nosila i pored selekcije koju smo napravili, bilo je teško, ali izdržali smo i doneli više nego što se i očekivalo", kaže Zorana.

Gazda je pohvalio Bakija za šarmiranje prodavačica, a razmenom je bio i više nego zadovoljan jer su dobili i više nego što su mogli da ponesu.

Nakon što je završena podela cigareta i žvaka, nastao je problem šta sa svežim mesom!?

Eva je predlagala da se, kao nekada, meso spusti u bunar, što je gazda kategorično odbio jer bi time mogli da zagade vodu, pa su se dogovorili da se odmah počne sa spremanjem svežeg mesa.

I dok su se pojedini farmeri negodovali zbog viška/manjka mesa na kraju su se svi složili da je najbitnije da ne budu gladni.

Limeni i Bata su uz gusle od tikve izveli nezvaničnu himnu Farme, a jedan od stihova pisanih na dasci je: "U Cobeta prljavi su zubu, niko sa njim neće da se ljubi, dok četkicu tri dana je ček'o u 'Skandalu' videće ga neko...", na šta se folker "kiselo" nasmejao, dok su ostali farmeri na prozivke reagovali smehom.

Svoj mini nastup su zavšili opet njihovim autorskim delom - "Oj narode uzmi telefone pa izglasaj s Farme šampione". (Mondo)

Коментари