Milan Paroški i Sanja Stojanović - sluge po kazni

Gazda Bane rekao je da sluge nije birao po ličnim simpatijama, već po kazni zbog incidenta sa pobeglim kozama.

Farmeri su tokom prethodne noći imali nesvakidašnji problem. Koze su izašle iz ograđenog prostora. “Lovili” su ih Bane i Bata, koji su zajedno sa ostalima zaključili da je najverovatnije kriv Milan Paroški, pošto je poslednji boravio u prostoru za životinje.
- Cenimo rad, ali i iskrenost, pa ćete ovoga puta proći samo sa opomenom – odlučila je Zadruga, ali gazda nije bio toliko blag.
- Milan i Sanja su poslednji bili u štali, i zato će ove nedelje biti sluge – rekao je Bane, a Paroškom to nije bilo pravo.
- Tvrdim da su koze bile zatvorene, i da nisu mogle da izađu. Moramo da utvrdimo ko je kriv – bunio se dojučerašnji gazda, a nije mu palo na pamet da je možda “afera koze” vešta igra Zadruge kako bi “zakuvala” odnose među famerima.
U čast nominacija, svi su izbačenoj Sanji otpevali pesmu “Sećaš li se, Sanja”. Novi gazda Bane već je najavio da će mu prva misija biti da olakša ženama posao, naročito u kuhinji. Zato je naredio da će prilikom svakog pranja sudova, delegirati po jednog muškarca da im pomaže. A najviše će olakšati Katarini, sa kojom se očigledno muva. Pevačica je čak dobila počasno mesto za sedenje, i nadimak “Gazdarica”. (Izvor: Scandal)

Коментари