Na Farmi prave ajvar

Pravljenje zimnice je ozbiljan posao. Pogotovo kad je reč o ajvaru. Svaka domaćica ima svoj način pravljenja ove gastronomske poslastice, a na Farmi je možda i previše žena koje bi da daju svoj pečat.
Eva Ras, Zlata Petrović, Tina Ivanović i Šikica su bile glavne oko pečenja paprika, ali su odlučile da glavnoj kuvarici Šikici prepuste "završni udarac", koja je, po običaju, zapevala:

"Svako ima problema,
nema čoveka koji ih nema,
oh, valjda će doći ta bolja vremena..."

Potom joj se otelo: "Ovi muškarci ni za k...nisu", što je bio njen način da prokomentariše to što muški deo farme ne učestvuje u pečenju paprika.

Kada je palo veče, gazda Bane je pomagao simpatiji Katarini Živković oko pravljenja samarice.

"Bolje da ljulja nego da žulja", konstativao je gazda Bane gurajući slamu u posteljinu, a onda zagrlio Katarinu, da bi je potom "sobalio" na slamaricu i poljubio.

"Ljudi gledaju, ustaj!", rekla mu je Katarina smeškajući se.

Potom joj nije bilo do smeha, jer je saznala da ju je Zadruga kaznila. Naime, zvezda Granda je prekršila jedno od osnovnih pravila Farme da ne sme da se šapuće. A ona je to učinila u ponedeljak uveče, kada je menjala baterije na mikrofonu, pa je nešto imala potrebu da kaže Sanji na uvce.

Morala je da se pomiri sa činjenicom da će do večeri izbacivanja spavati u štali i da će morati da se bori za opstanak sa još dvoje nominovanih.

U međuvremenu, Zadruga je odlučila da malo zakuva stvari, pa je jednom od farmera - Bati Zdravkoviću - dala tajni zadatak. Ako ga ne provale do subote, na konju je! Tačnije, dobiće automatski imunitet, što znači da neće moći da bude sluga, niti će gledaoci moći da glasaju za njega da bude nominovan.

Bata je sakrio mali sat među Jelenine stvari. "To nije moj sat, ja nemam sat, pogotovo ne toliko mali! Ovo je zadatak i ćao, sat nije moj", branila se Jelena.

Pošto na sastanku farmeri nisu mogli da utvrde ko ima tajni zadatak, saopšteno im je da imaju fore do subote da saznaju ko je tajni agent.
Naravno, svako sumnja u svakoga...
(MONDO)

Коментари