Svadje na Farmi

Na farmi počele da sevaju varnice. Novi VIP farmeri uspeli su da se posvađaju posle samo pet dana

MADA su prvih nekoliko dana delovali kao složna i duhovita družina, koja će treću sezonu popularnog rijalitija „Farma“ činiti pozitivnijom od prethodne dve, novi VIP farmeri uspeli su da se posvađaju posle samo pet dana. Povod za raspravu bila su dešavanja iz kuhinje, odnosno žene koju su već počele da zabadaju nos tamo gde mu nije mesto. Naime, na porodičnom sastanku u petak uveče, farmeri su raspravljali o tome šta im smeta na imanju, pa su se, između ostalog, dokačili navodno lošeg hleba koji sprema Sanja Stojanović. Zvezda „Granda“ je rekla kako su starije „farmerke“ iskusnije kuvarice od nje, ali i da ona zna da kuva.

- Hleb je nekoliko puta ispao loš, jer su svi tokom pečenja ložili vatru za svoje potrebe - branila se Sanja.

Na njenu stranu stala je pevačica Natalija, koja ju je odbranila od optužbi.

- Devojka je imala najbolju nameru, želela je da ne budemo gladni. Svi ste jeli njen hleb i umesto da joj budete zahvalni - napadate je i osporavate njen rad. Prestanite da je osuđujete i maltretirate.

Maneken Bane je konstatovao da se Milan Paroški loše ophodi prema mladima, da im ne dozvoljava da iznose svoje mišljenje, zbog čega se osećaju kao niža vrsta. I pop-pevačica Zorana Pavić smatra da gazda svojim ponašanjem stvara nervozu u kući. S druge strane, Zlata Petrović je bezuspešno pokušavala da objasni Evi Ras da je niko ne šikanira, u šta je ova ubeđena, već da je svi poštuju, uvažavaju i vole kao majku...
(Novosti)

Коментари