Zoran Pejić Peja i Baki Đogani: Ko je papučar?

Nerazdvojni farmeri na „ružičastom imanju“ Zoran Pejić Peja i Baki Đogani vodili su u petak polemiku o devojkama i ljubavnim odnosima, koja se na kraju pretvorila u raspravu o tome ko je papučar, a ko baja.

Voditelj je rekao kako je u stanju da uradi sve za devojku koju istinski voli, pa čak i da prestane da se druži sa drugom za koga njegova voljena smatra da je ženskaroš.

- Najdraže mi je kada je pokrivam uveče, kada joj perem kosu, kada je gledam noću dok spava - pričao je bivši suprug Zlate Petrović, dok se Baki krstio i levom i desnom rukom.

Densera je duboko povredilo Pejino razmišljanje, jer nije mogao da shvati da je njegov najbolji prijatelj na farmi u ljubavnim vezama papučar, koji dozvoljava da mu devojka naređuje. Međutim, Peja i Natalija su se složili da je Baki previše grub i da ne ume sa devojkama. Baki je, pak, pokušao da se opravda time da se uvek zaljubljuje u problematične devojke i da mu je krivo što mu ne uspeva da pronađe „normalnu“ devojku.

Osvrnuo se i na problematičnu prošlost, zbog koje je nekoliko godina ležao u zatvoru. Ispričao je cimerima kako je kao klinac krao automobile, te da je izvesno vreme spavao u komšijinom „fići“ dok je živeo na ulici. Za takvo detinjstvo okrivio je loš odnos sa roditeljima - ocem koji je bio alkoholičar i majkom koja se udala sa nepunih 15 godina.
(Novosti)

Коментари