Bata Zdravković naružio Li Mena, Farmeri optužili Evu Ras...

Na ružičastom imanju Bata Zdravković teško naružio dojučerašnjeg druga Li Mena. Farmeri optužili Evu Ras da igra na kartu žrtve.

KAO i svakog dana dežurna tračara Baki Đogani i Zoran Pejić Peja su šetali po dvorištu i ogovarali Baneta. Pevač je rekao kako je razočaran manekenom, a voditelj da ovaj može da zaboravi na druženje sa njim kada budu napustili farmu. Nastavljena je rasprava u vezi sa igrom „Istina ili izazov“, jer Zorana smatra da je Bata ostao nedorečen. Li Men je dodao kako ga je Vendi zavadila sa folkerom, ali je ovaj nastavio da ga proziva kako nema svoj stav niti mišljenje.

- Što me nisi podržao u igri „Istina ili izazov“? Ogovaraš sve po kući, Vendi, Bakija, Evu i Kaću, a ne smeš nikome ništa da kažeš otvoreno. Drugačije bismo razgovarali da nismo na farmi - besneo je Bata, nazivajući Limenog ružnim imenima.

Vendi je podržala Batu i iskritikovala Li Mena da je njegovo pomirenje sa folkerom neiskreno. Novosađanin se nije složio sa tim, ali je Bata saopštio kako se nisu pomirili i da njihov odnos više nikada neće biti isti.

Na porodičnom sastanku, Eva je ponovo optužila farmere da je nipodaštavaju i šikaniraju, na šta joj je Zlata predložila da više ne dira sudove i ne mora ništa da radi. Eva se ni sa tim nije složila, rekavši da ne želi da živi u svinjcu. Li Men i Zlata smatraju da Eva igra na kartu žrtve i da joj je to glavni adut za pobedu.

Folkerka je rekla da sa glumicom moraju da budu oprezni, i da je treba ignorisati kad padne u vatru, jer šta god da joj se kaže, to deluje mnogo teže, nego da je rečeno mlađem farmeru.

Коментари