Čeda Čvorka ispao sa Farme, Bane priznao za Nataliju

Čeda Čvorak - farmer koji je glasovima publike dospeo u duel, a onda svojim stavom “neću da učim” prokockao šansu da ostane u trci za 100.000 evra, šesti je izbačeni takmičar. Bane otkrio da je bilo nečega između njega i Natalije, a Ekrem ima harem...

Ušao je na imanje iste večeri kada je Paroški izbačen - Društvo mu je pravila Vesna Vukelić Vendi, ali umesto da kao i ona zapadne publici za oko,svađom sa Zoranom ili Tinom, on je čistio kuću, smirivao strasti kada se uzburkaju, trudio se da se dopadne svima, a onda izašao napolje…ne pre nego što je u duelu sa Banetom namerno “lupao” da spanać boluje od glavobolje i da su tri vrste kornišona “mali, srednji i veliki”.
Nakon duela i dupliranja Banetovih glasova, Čeda je imao 12,3 odsto glasova. "Ajmo jedan aplauz za našeg Čedu", uzviknula je Zorana u Areni nakon čega je Čeda zatražio da mu u utorak, kada se budu birale sluge, otpevaju neku veselu pesmu
Dve nedelje jeste bilo malo da ostavi utisak. “Malo sam tu, to je prednost i hendikep…više hendikep”, pričao je Čvorak u izolaciji. Omiljnog farmera nema, ali najsimpatičniji mu je Ekrem Jevrić. Da li će ga postaviti za gazdu ostaje da vidimo…

ŽENE VOLE GOSPODU
Noći na imanju nisu rezervisane za žensko-ženske akcije ili spekulacije čiji se pokrivač pomera gore-dole petnaest minuta…u hladnim noćima na imanju ima mesta i za Ekrema i četiri lepotice u njegovom krevetu.
Jelena, Jovana, Natalija i Sanja rešile su da se našale sa Gospodom – uletele su u njegov krevet i odbijale da iz njega izađu. Smejale su se, on ih je gurao, a one ponovo padale na njega.
“Ekreme, nisi ti mutav”, vikala je i smejala se Natalija koju je Ekrem slučajno uhvatio za grudi…
Znajući da se svojevremeno obraćao svojoj ženi da ne brine što ga je Jelena poljubila u obraz, očekujemo da će Ekrem uskoro stati pred kameru da joj se debelo pravda za incident u krevetu.

MARJAN LJUT NA SVE, SVI LJUTI NA EVU
Naredbe gazdarice Eve nisu nešto što pospani farmeri u pidžamama žele da čuju…pogotovo Marjan Rističević koji “polomi kičmu” u štali.
“Evo idem, već tri minuta nisam bio kod krava”, brecao se Marjan na Evu koja mu je “zorom” govorila da ide i muze, a onda rešio da ne priča ni sa kim i da štrajkuje glađu.
Što zbog posla koji je samo na njemu, što zbog činjenice da je bolestan i da je nekoliko puta tražio lekara koji “nikada nije došao, a Vendi se u nedelju ujutru požalila i produkcija ju je vodila u bolnicu na pregled.
A Eva...iako svi misle da previše naređuje i da je preozbiljno shvatila svoju ulogu, zapravo je samo još jedna, doduše uplakana takmičarka. "Ja se trudim, ja sve činim, svima se umiljavam, a oni hoće da me oteraju odavde", plakala je Eva Ras. "Ja nisam opasnost, ja sam usamljena baba..."

BANE PRIZNAO DA JE BILO NEČEGA SA NATALIJOM
Maneken Branislav Janković priznao je Jeleni, a i svima nama, da je bio sa Natalijom. Kada su Jelena i Bane legli u krevet, počeli su da razgovaraju o danu za njima...
“Iznervirala me je Natalija kada me je pitala u igri ‘Zagonetne ličnosti’ da li sam gej. Trebalo je da joj odgovorim: ‘Ti bi to trebalo najbolje da znaš!’”, rekao je Bane, na šta je iznenađena manekenka skočila ko oparena:“ Oooo! Pa je to ne znam”, rekla je Jelena.
“Ma ništa specijalno. Neću da pričam o tome, da je ne bih uvalio u gov*a... “.
(MONDO)

Коментари