Da li je Marjan Rističević masturbirao... i ostale pikanterije

Nezadovoljstvo i cika i vriska na imanju u Lisoviću. Razlog? Neposlušni sluga Bane, oni koji "štekare slatkiše i kafu" i Marjan Rističević koji je zaspao u nezgodnom položaju...

Pismo Zadruge u kojem piše da su farmeri lenji i da "štekare hranu" izazvalo je lavinu komentara među "vipovcima". Veče kada su opomenuti da će "gladovati" ukoliko se ne trgnu i ne dohvate motike i kada su pričali o međuljudskim odnosima, najglasnija je bila Vendi.

Jutro posle priče o "gabaritnim osobama sa drugog kraja stola", najglasnija je bila ovonedeljna gazdarica Eva Ras.

Društvo na jutarnjoj kafici Eva, Marjan, Aca, Ekrem i Zlata, razgovaralo je o stanju "u frižideru" sa kojim su suočeni ove nedelje, sakrivanju kafe i slatkiša, ali i Banetovoj nekolegijalnosti.

"To da Biljana pošalje kampari koji ušteka Bane pa podmićuje druge, pa je*em mu mater", rekla je Eva, a onda otkrila da je "pušačka apstinencijalna kriza" mogla da bude izbegnuta.

"On (Bane) neće da skine kapu i da je kako bi njegove kolege dobile cigare. Kaže mi ne da, to je njegova čudesna kapa...", vajkala se Eva, a onda ponovo opsovala mrzeći stanje u kojem se nalaze i to za vreme njene vladavine...

"Glupi smo ko k... Ne znamo da ako ponesemo ajvare i džemove da ćemo dobiti namirnice".



Tema koje je takođe obeležila jutro nakon sastanka je i Marjan Rističević. Zaspao je u "nezgodnom položaju" (sa rukom u pantalonama) što su ostali farmeri propratili uz ciku i vrisku. Jutro posle su ga "dokačili".

"Maki, moralo je nešto da se desi", pravdala je Natalija njegov postupak. "Nema telefona, televizora, mora čovek nešto da radi".

"Samo vi mene zaje*avajte", odgovorio je Marjan, na šta mu je Vendi rekla da je "dobio sve naslovne strane" zbog nečega što je "sanjao". "To je metafizička misterija šta je on sanjao...", rekla je Vendi "Postoje tu neke varijacije i permutacije...".

"Interesanto je da su to primetili samo ovi što lelemude", rekao je Marjan, od sada poznat kao "plejboj".

Epilog...poslušajte Evu ponovo, ona će sve objasniti...



Druge krize na imanju? Jelena kojoj se ide kući...ponekad.

Razlozi zbog kojih je Jelena "tužna ovih dana" je taj što se nalazi pred ispadanjem, što je "Peja muva, a može otac da joj bude", i što je negativna atmosfera na imanju.

"Ne znam da li ću učiti. Ide mi se kući", rekla je Jelena i otkrila da već vidi sebe u duelu. Posle krize sa cigaretama, nije sigurno da će ostali toliko štedeti Baneta...
(MONDO)

Коментари