Ekrem vaćario Vendi

Posle tradicionalne svadbe na farmi veseli svatovi se opustili: „Mladenci“ Kaća i Bane završili u peni, a Vendi „pržila“ Ekrema i Marjana

ZALJUBLJENI golupčići Katarina Živković i Bane Janković izgovorili su u četvrtak sudbonosno „da“. Novopečenim mladencima na sklapanju braka čestitali su i supružnici iz prethodnog serijala: popularni Ćeranići, Maja Nikolić i Toma Panter, koji su se ponovo obreli na ružičastom imanju kako bi upotpunili slavlje.

Nemanja je savetovao Banetu kako da se ponaša sada kada je oženjen, Maja je pevala, a Toma svirao. Mlada i mladoženja su igrali na klupi, hranili jedno drugo tortom, mazali se i ljubili.

Najveseliji su bili Vendi i Ekrem, koji su sve vreme đuskali i „vaćarili“ se. Ekrem je bez blama grlio i dodirivao starletu, koja se nije bunila.Pre Ekrema Marijan Rističević je takođe ispipavao Vendi.

Posle svadbe, Ekrem je rekao kako mu se više dopada Natalija, te da mu je žao što je udata. On je takođe konstatovao da pevačica grupe „Trik ef iks“ ne bi trebalo da nosi pantalone, jer ima telo „za ubistvo“.

Dok su se farmeri uveče raspremali kuću od krša koji im je donela proslava svadbe, Kaća i Bane su se u hotelu pripremali za prvu bračnu noć. Nakon što je maneken nazdravio za njih dvoje, poželevši Kaći da se opusti i da uživa, mladenci su se okupali u peni, a zatim legli na krevet i ljubili se do kasno u noć.

Коментари