"Jelena smuvala najbolju ribu"

Došao je i trenutak da farmeri dobiju toliko željenu nagradu - pisma od svojih najmilijih.


Riljanje je završeno, Renato je izgubio u duelu, Evu je imenovao za gazdaricu, a farmeri... oni su konačno nagrađeni.

Nizale su tople reči podrške jedna za drugom, tekle su suze, naručila se i jedna pesma, a onda je akterka događaja koji je obeležio nedelju za nama Jelena, dobila rukom pisano pismo od svoje porodice...i saznala šta misle o noći kada ju je Tina mazila po grudima.



"Zabrinuli smo se malo kada smo videli da si se zbližila sa Pejom, zbog razlike u godinama... Laknulo nam je kad smo videli da je tvoj konačni izbor - Tina. Mlađa je, a i cela Srbija ti zavidi jer si smuvala najbolju ribu na Farmi."

Usledeo je gromoglasan aplauz, a Jelenina "lepša polovina" Tina je samo pokrila lice rukama...

Marijan je pročirao pismo koje je Bilja posla Aci Iliću u kojem kaže da je zadovoljna njegovim dosadašnjim boravkom na Farmi. Zorana je pročitala pismo za Sanju na koju je najviše ponosna ćerka Anastasija, kojoj mama nedostaje, a suzu nije pustila samo mlada pevačica već i Cobe.

Zatim je usledilo, jedno od najemotivnijih pisama, koje je Bati poslala njegova porodica.

"Lule moj pišem ti pismo na moj rođendan i presrećna sam... Mnogo nam nedostaješ... Gledamo te, radujemos e sa tobom, šapućemo vetru da ti prenese naše misli i pozdrave. Sada razumem sve to brige i nervoze, shvatila sam koliko se žrtvuješ za nas... Sada sam shvatila koliko je naša mala porodica povezana nitima koje niko ne može da pokida... Divan je osećaj da te neko čeka, a to su tvoji Sara, Uroš i Tanja. Ostani što duže", čitao je sa "knedlom u grlu" Limen.

Iako je Jelenina porodica pozitivno regovala na njeno "muvanje" sa Tinom, folkerkin muž joj je poručio da bude dostojanstvena, a primetio je i da farmerima "hvale" vunene čarape, Vendi je naglasila H. Tu su i pisama za Nataliju, Limena i Evu...

Iako se Jovana bila pripremila za suze, njeno lice je ozario osmeh jer je pisalo - "Sine Rade, Pajo, Vukašine, šajkačo...", a šta piše u pismu za Ekrema pogledajte:

Bane je posle pisma priznao da ponekad poželi da pobegne sa imanja, ali i da na njemu uživa.

Pismo za Jasminu Anu, Ekrem "nije bio u stanju da pročita" pa je to uradio Čeda, a porodica joj je poslala i sat, nacrtan - naravno.

Iako nije dobila pismo, jer je tek nedavno ušla na Farmu Vendi je otkrila da voli da se predstavlja "kao mistična i emotivno utrnula" i da joj neostaje njena ćerka Nikoleta.

Čeda je pozdravio prijatelje koje zna, a i one koje ne zna!?
(MONDO)

Коментари