Jovanine japanske kuglice

Kuglice pripadaju Jovani, koja je kroz smeh izjavila da ih je dobila na poklon, još uvek ih nije upotrebila, ali možda hoće, ukoliko joj ne budu oduzete.

Jelena je u buretu za kupanje pronašla "japanske kuglice", i pozvala ostale da ih vide.

"Jao, moje su, zato sam tako hepi od jutros", smejala se ona, a Bane, Marjan i ostali se iščuđavali - "a posle smo mi muškarci perverzni"!

"Nije ovo ni Jelenino, ni Natino, nego neke fine, prikrivene devojke", bavio se Bane detektivskim poslom. Ostali su onda u intervjuima odlučili da su ili Irenine, ili Vendine, ali je gazdarica opovrgla na jedinstven način da su njene.

"Moje nisu - pronađene su u kupatilu, a ja se juče nisam kupala".

Kuglice pripadaju Jovani, koja je kroz smeh izjavila da ih je dobila na poklon, još uvek ih nije upotrebila, ali možda hoće, ukoliko joj ne budu oduzete.

Farmeri su se izjasnili i o simpatijama, naročito o očiglednom muvanju Stefana i Irene.

"Simpatičan je mladić", rekla je manekenka, dok je reper bio očigledniji.

"Svima nam fali nežnosti, ona je slobodna devojka, ništa loše se ne dešava. Naravno da mogu i sam iza sena, ali lepše bi bilo sa nekim".



Vendi "broji sitno" u svom gazdovanju, a stanje na imanju nije baš zavidno. Pošto farmeri nisu stigli da obave sav posao i zadatke, Zadruga im je saopštila da će ponuda na pijaci biti značajno smanjena. Pošto znaju kakva je drama bila pre nekoliko nedelja kada su nedostajale cigarete, moraće da se uozbilje. A Proka je toliko pobesneo, da se okrenuo i otišao bez reči.

"Trebalo je samo da završite šta ste počeli pod Ekremovom vladavinom. Morate rešiti problem među sobom. Tračarili ste i igrali lastiš, umesto da radite, i moraćemo da preduzmemo ozbiljne korake. Na Farmi je više neradnika nego radnika. Zato ćete naredne nedelje na pijaci imati znatno manju ponudu", pisalo je u pismu koje je gazdarica pročitala ostalima.

"Samnom je lepo razgovarao Proka, ka' čovjek. Makar nisam ja najgori gazda", smejao se Ekrem, a Zlata izgrdila farmere - "opominju nas svake nedelje, a ne menjate ništa u svom ponašanju".

Na Bakijev predlog, farmeri su se ipak dogovorili da zapnu svi zajedno i završe posao na njivi. Dok su diskutovali o sađenju luka, Vendi je pridikovala, što se "poslovođi" Bakiju nije dopalo.

"Uzmi ti lopatu pa pomozi kada budemo čistili WC", rekao joj je on. Inače, Natalija je ostalima saopštila da je ženski toalet pun i da se više ne može koristiti.

"Sačekajte sledećeg gazdu da očisti, a do tada - idite u muški" - Ekrem je ponudio džentlmensko rešenje.
(MONDO)

Коментари