Na Farmi vanredno stanje

Na Farmi vlada vanredno stanje usled nedostatka hrane, cigareta i nehigijene, zbog čega gazdarica Eva Ras muku muči sa farmerima.

Posle celodnevnog svađanja prouzrokovanog pušačkom krizom, „Zadruga“ je objasnila da su seljaci na pijaci podigli cene namirnica jer ih farmeri kriju, nedostatka higijene i loših međuljudskih odnosa. Organizatori nisu zadovoljni ni što neki farmeri crnče na njivi, dok drugi zabušavaju.

Farmeri su u četvrtak uveče održali sastanak i svako je ponaosob govorio šta misli o zadatim temama. Većina se složila da više ne treba da daju svoje lične stvari trgovcima na pijaci,a što se tiče higijene, gazdarica je rekla kako je poljski toalet prepun. Mada je Eva pričala o problemima na imanju i kako neće dozvoliti da se njena vladavina završi a da se zadaci ne obave, VIP seljacima je bilo važnije što nemaju cigarete.

Glavnu ovonedeljnu kuvaricu, međutim, nisu dotakle teme o nedostatku hrane i o higijeni, ali zato je održala predavanje o međuljudskim odnosima, iskoristivši priliku da ospe paljbu po Zorani. Starleta se razgoropadila kada je pop pevačica konstatovala kako bi volela da osoba koja je provocira i ogovara ima tajni zadatak, jer jedino tako bi mogla da razume njen gnev.

- Sa gabaritnom osobom nalik na mečku, koja umesto obraza ima đon, neću da imam nikakvu komunikaciju - sasula je Vendi Zorani u lice, zato što joj je prilikom dolaska na Farmu ovlaš pružila ruku.

Коментари