Peja, Zorana i Borko duelisti Farme

Za opstanak na farmi u nedelju veče snage će odmeriti sluge Zorana Pavić i Zoran Pejić Peja, koji su kažnjeni direktnom nominacijom zbog nagovaranja ostalih da voditelju daju štapiće, i reper Borko, kome je publika dala najmanju podršku.

- Gazda samoinicijativno bira sluge, a farmeri samo odlučuju kome će dati štapić. Sluge nemaju pravo da utiču na njih. Peja je, međutim, rekao da se za Zoranom dogovorio da svi štapići idu njemu. Oboje su prekršili pravila, i Zadruga će ih kazniti direktnom nominacijom – rekao je voditelj
Ognjen Amidžić. Farmeri su ove nedelje bili toliko neposlušni da su navukli gnev Zadruge. Tokom vladavine gazdarice Vendi nisu uspeli da izvrše zadatke, pa su izgubili mogućnost da se ubuduće bore za imunitet i povlastice na farmi. Za razliku od Zorane, koja spava sama u izolaciji, Peja je “osuđen“ da deli krevet sa Borkom. Jedno od njih troje napustiće u nedelju veče trku za nagradu od 100.000 evra. Farmere u nedelju očekuje i iznenađenje, u vidu novog baraža. Njima bi trebalo da se priključi neko od već izbačenih farmera, a ko će to biti odlučiće glasovi publike u baražu.

Коментари