Sukob izmedju Vesne Vukelić i Zorane Pavić

Na Farmi tinja sukob između Vesne Vukelić i Zorane Pavić. Navodno starleta pokušava da isprovocira sukob kako bi umanjila Zoranine šanse za pobedu

Vesna Vukelić Vendi, koja od prvog dana na „ružičastom imanju“ gaji animozitet prema Zorani Pavić, nazivajući je iza leđa pogrdnim imenima, otvoreno je stavila do znanja pop pevačici da je ne podnosi. Tokom igre „istina ili izazov“, koju su farmeri igrali u utorak pred žurku, Vendi je rekla kako na imanju manje-više, vlada pozitivna atmosfera, ali da izvesni pojedinac pokušava da je pokvari.

- Skoro 95 odsto farmera mi potpuno odgovara, ali onih pet odsto, iliti jedna osoba, pokušava da unese negativnu energiju. Međutim, i takvi su neophodni za šou - rekla je Vendi, dok ju je Zorana sa smeškom posmatrala.

Mnogi su mišljenja da kontroverzna starleta uporno pokušava da isprovocira pop pevačicu kako bi negativno odreagovala, jer slovi za jednog od glavnih favorita za pobedu. Međutim, Zorana se drži principa da se neće svađati, što je rekla za „Novosti“ pre ulaska na farmu.

- Naučena sam da neprijatne ljude stavljam na svoje mesto, a da pri tom ne povisim ton i kažem nešto čega bih se postidela. Ružne situacije umeju da izvuku talog iz ljudi, ali ja sam debelokožac. Kočoperne osobe ništa ne gube, štaviše, svađama dobijaju u ceni, a pozitivci mogu da srozaju ugled. Agresivci su nesigurni i očekujem da će Vendi imati pik na mene upravo iz tog razloga. Na meni je odgovornost da budem fina na farmi, jer ne branim samo sebe već i sve dobronamerne i fine ljude - rekla nam je tada Zorana.

Mada je Vendi sa Bakijem Đoganijem u dobrim odnosima, denser se požalio Zoranu Pejiću Peji da starleta pokušava da ga posvađa sa Banetom. On smatra da se Vendi čudno ponaša i da ne može da shvati zašto mu o manekenu priča u lošem kontekstu, dok se pred njim pravi fina.

SVAĐA U KUPATILU
Ovonedeljna sluškinja Jelena posvađala se sa Jovanom oko kupanja. Naime, Baki je prekjuče ušao preko reda u kupatilo, jer je radio sa đubretom. Jovana se zbog toga iznervirala, ali i zbog Jelenine konstatacije da voda koja stoji u kupatilu nije njena. Manekenka je pokušala da objasni da se radi o nesporazumu, ali „zvezda Granda“ nije želela da je sluša. Kada je Baki izašao iz kupatila, naljutio se zato što ga je Jelena uopšte spominjala, posle čega se ona rasplakala.

Коментари

Анониман каже…
IZBACITE OVU ZULJAVU BABETINU, STA CE NA FARMI KAD NISTA NE RADI OSIM STO OGOVARA DOBRE LJUDE I PRAVI NEKE SPLETKE KAKO JE NIJE SRAMOTA VAMPIRACA VESNICA - CIGANKA