Vendi je sve oprostila svojoj sluškinji Zorani

Gazdarica je sve oprostila svojoj sluškinji, ali veći problemi su zvonce, Evin zavet tišine i "nova" farmerka Žaklina!

Bio je dan za odlazak na pijacu, i Proka je došao da probudi farmere, ali to se ispostavilo kao težak zadatak, jer je neko pokvario zvonce na vratima. Iako je gazdarica Vendi najavila da će njena "robinja" Zorana na pijaci proći "kao jež u pustinji", zajednički izlazak pred fanove doprineo je tome da njih dve zakopaju ratne sekire.

Na pijaci su farmeri uspeli da kupe sve potrebne namirnice, a prodavci i prolaznici dobili su i malu predstavu - Zorana je otpevala nekoliko pesama, a zajedno su odigrali kolo kada su konačno kupili cigarete. Ali dobili su i farmeri predstavu od okupljenih, koji su se bunili zbog izbora slugu. Neki od prisutnih dobacivali su gazdarici "gde može sebi da nabije kobasicu i papriku", i poručivali da će Zorana sa imanja otići helikopterom, a ona nastaviti da igra oko šipke. Ovo je očigledno pokolebalo Vendi koja se tokom izbora slugu dičila popularnošću i neviđenom gomilom glasača, pa je odlučila da ipak "pomiluje" Zoranu.

"Sve ti je oprošteno, zbog ljudi koji su se pojavili na pijaci i na tvojoj su strani", rekla je gazdarica.

Farmeri su se okupili na sastanku kako bi utvrdili ko je pokvario zvonce, i izbegli ostvarenje Prokine pretnje da će ih svakog jutra buditi "tramvajskim zvonikom". Svi su imali priliku da kažu šta misle, osim Eve koja se ranije tokom dana zavetovala na ćutanje, uvređena zbog nepoštovanja koje joj ostali ukazuju.

Pošto je u sredu bila slava Sveta Petka, farmeri su proslavili uz žito i pogaču, a sa svečanosti su se iskrali Baki i Irena, da bi popričali o "suptilnom" muvanju od prethodne noći.

"Sinoć je bio trenutak da se nešto desi među nama, ali taj trenutak je sada prošao", objasnio je Baki manekenki koja je pokušavala da se izvuče, pravdajući se da joj nije dobro i neće sada da razgovara. To je verovatno uvredilo Bakija, pošto joj je onda održao predavanje o plesu, ali i držanju.

"Ti jesi seksi, ali ne znaš da đuskaš, ispadaš smešna".

Ipak je titulu onog ko je ispao najsmešniji u sredu na Farmi poneo Cobe, kog su devojke obukle u žensku odeću i terale ga da igra i zabavlja ostale. Predstavile su ga kao "novu farmerku Žaklinu", što je neke farmere oduševilo, ali neke i zabezeknulo.

"Znao sam za Baneta, ali zar si i ti, Cobe, jedan od njih", pitao je Marijan.

"Žaklina" se nije preterano osvrtala na takve komentare, a veče je završila plešući na stolu, dok su se ostali valjali od smeha.
(MONDO)


Коментари