Vendi na Farmi protiv svih

Vendi ne prestaje da provocira farmere, ovog puta na „tapetu“ Bane i njegove (homo)seksualne sklonosti

PEVAČICA Katarina Živković otkrila je Evi Ras da se prijavila da bude sluškinja jer joj smeta napeta situacija na farmi koju je prouzrokovala. Naime, Katarina je ubeđena da je ona razlog Bakijevog opijanja, kao i loše komunikacije između njega i Baneta Jankovića, što je uticalo na to da se prijavi za slugu. Nakon što je gazda Ekrem Jevrić izabrao sluge (Kaća i Li Men), "zadruga" je priredila farmerima ludu žurku.

Uz svirače i brdo hrane i pića, VIP seljaci su se veselili do ranih jutarnjih časova. Neki su, čak, igrali na klupicama i stolovima. Kada su muzičari otišli, zabava je nastavljena uz muziku sa diskova. Baki i Vendi su se sukobili, jer je denser odbio da pusti pesmu koju je pevačica želela da čuje. Međutim, svoj bes Vendi je usmerila prema Banetu.

Kontroverznoj starleti očigledno da đavo nije dao mira, pa je posle Zorane Pavić i Tine Ivanović rešila da "napenali" još nekog farmera. Nakon što je Jasmini Ani rekla kako neće dozvoliti Banetu da se loše ponaša prema ženama, Vendi se vratila Bakiju i nastavila da mu puni glavu o Banetovim homoseksualnim sklonostima. Toliko je glasno govorila da ju je i maneken čuo.
(Izvor: Novosti)

Коментари