Vendi nova gazdarica Farme!

Katarina Živković je baš zakuvala čorbu farmerima. Vendi je ionako najopasnija na Farmi, a sad je u ruke dobila i vlast.

Ona će po Kaćinoj želji ove nedelje rukovoditi seoskim imanjem, pa ko živ, ko mrtav! Otkad je Tina Ivanović izašla, Vendi još nije izabrala novu žrtvu jer se farmeri mudro sklanjaju i ćute. A šta će biti ove nedelje, kad gazdarici ne budu mogli da se sklanjaju sa puta…


Vendi tražila test na trudnoću
Najintrigantnija učesnica treće sezone rijaliti šoua “Farma“ ostavila je bez teksta produkciju kad je u petak uveče zatražila testove na trudnoću!
Vendi je pola sata pre ponoći banula u Zadrugu sa zahtevom da joj se hitno obezbede testovi za trudnoću.
- Nije nam poznato da li je pevačica trudna, ali poslednjih nekoliko dana žali se pojedinim ukućankama da joj menstruacija već uveliko kasni. Koliko znamo, seks na ‘Farmi’ nije imala, pa je vrlo moguće da se to desilo neposredno pred njen ulazak na imanje. Dobila je tri testa, kako bi mogla da ponovi testiranje ukoliko se njene sumnje obistine - rekao je za “Kurir” izvor blizak produkciji.
Da li je Vendi zaista trudna, saznaće se u narednim danima, međutim mnogi gledaoci rijalitija smatraju da je ovo još jedna šala pevačice, koja je želela da napravi zezanje zbog Ekrema, koji se “napalio” na nju...
(Izvor: Kurir)

Коментари