Bane i Boki 13 sve bliskiji, dok neko pokušava da otruje Vendi

Na Farmi je protekli dan i te kako bio buran, a Zlata i Vendi se umalo počupale. Sve počelo još jednom blamažom VIP seljaka, prvo nisu znali padeže, a sada ne znaju da odrede ni strane sveta. Katarini je sasvim logično da postoji severo-jug!?

Tokom popodnevne kafice u štali, Vendi je zabrinuto pitala Marjana i Jasminu Anu da li je moguće da se na čašu stavi nekakav otrov jer joj je Li Men “tendenciozno dao čašu”.
- Došao je do mene i skoro me naterao da uzmem čašu. Šta ti misliš Marjane, jel može da se namaže otrovom - pitala je Vendi, a Marjana i Jasmina su joj se samo slatko nasmejali. I dok je Vendi razmatrala mogućnost “atentata” na nju, potencijalni “izvršitelj” je plakao u kuhinji, a Jovana ga tešila. Zašto je plakao nije želeo da kaže, ali su farmeri komentarisali da mu se “steškilo” jer mu nedostaju porodica i prijatelji, što je on i potvrdio u igri “Gde bi otišao da ima čarobni štapić”.
Većina odgovora je bila: kući, mužu, ženi, najmilijima… a Bane je bio maštovit – on bi na Tajland sa sobom poveo i Bokija 13.
- Poveo bih tebe da se tamo zezamo, ti da hvataš svoje, a ja svoje.
Međutim, dok mu je pomagao da ubaci košulju u pantalone, Boki ga je pitao koji su to njegovi.
- Pa ovi tvoji… devojčice tvoje - rekao je Bane i pobegao iz spavaće sobe.
(Scandal)

Коментари