Boki 13 ucenjuje Bakija

Kontroverzni Makedonac obelodanio da je denser spavao sa dve farmerke i rekao Bakiju da će, ukoliko mu ne kupi tašnu od nekoliko hiljada evra, reći o kome je reč

NA „Farmi“ je došlo do sukoba između Ekrema i Bate. Dok je jeo, Ekrem je rekao Bati da prestane da peva, na šta se folk pevač naljutio i upitao ga ko je on da mu to govori, a zatim je u njegovu odbranu stao Baki. Ekrem je uzvratio Bakiju, rekavši da mu je Bata mnogo sipao u tanjir, a uvređeni denser mu je na to odgovorio da se ponaša kao zvezda iz Amerike i da sebi dozvoljava da svakome kaže šta hoće.

Kontroverzni makedonski voditelj i šoumen Boki 13, koji se javno ne izjašnjava o svom seksualnom opredeljenju, kazao je da trenutno nije u emotivnoj vezi:

- Već nekoliko meseci sam solo, raskinuo sam u avgustu vezu sa osobom sa kojom sam bio pet-šest meseci i koja je iz Beograda. Imao sam samo tri velike ljubavi u životu.

Mada svoju privatnost čuva kao zmija noge, Boki 13 zna mnoge pikanterije o svojim cimerima, kao i to sa kim je Baki Đogani imao seks na farmi. Makedonac nije želeo da otkrije o kome je reč, ali je rekao denseru da će, ukoliko mu po izlasku iz rijalitija ne kupi tašnu od nekoliko hiljada evra, javno reći sa kim je spavao. Baki mu je na to odgovorio da će dobiti tašnu od Kineza. VIP seljaci su jedino saznali da je Baki imao seks sa dve „farmerke“, sa jednom pre više godina, a sa drugom, nedavno, na imanju.

Za to vreme, u drugom delu imanja, Vendi, Katarina, Jelena i Jasmina Ana povele su priču o muško-ženskim odnosima. Starleta je svojim drugaricama rekla da je izuzetno izbirljiva kada je o muškarcima reč.

- Ja sam se godinu dana zabavljala sa političarem broj jedan, pa da sad spadnem na Bakija - pričala je Vendi. - Uvek sam pravila strogu selekciju muškaraca.
(Izvor: Novosti)

Коментари

Анониман каже…
BILO BI LEPO SAZNATI KO STITI OVAJ SODER OD ZENE VENDI A DA JE BILA SA MNOGIMA TO JE POZNATO ODAVNO.PIJANDURA .STI SE TICE BAKIJA POLJUBIO JE KATARINU I KADA SU BILI U SENU UZDISALA JE I MOLILA GA DA NISTA NE PRICA BANETU DA GA NE POVREDI PA SE LJUBILA SA BAKIJEM U KUHINJI I VACARILA ZA STOLOM ALI PIJANDURA NEZNA STA RADI KADA SE NAPIJE A KAKO JE SA VENDI I JASMINOM POCELA NEMA JOJ POPRAVNOG VEC NA LECENJE I UCENJE PADEZA I GRAMATIKE POD HITNO JER OD NJENOG NAGLASKA KOSA SE GLEDAOCIMA DIZE NA GLAVI.