Cobe napustio farmu

Posle duela znanja u areni, u kome je Vendi bila superiorna, od trke za 100 hiljada evra pozdravio se Slobodan Batjarević

DUEL znanja i glasovi publike presudili su u nedelju veče da na ružičastom imanju u Lisoviću ostane Vesna Vukelić. Farmu je napustio folk pevač Slobodan Batjarević, koji se tako oprostio od trke za 100 hiljada evra.

Vendi je u arenu ušla lepo raspoložena i, potvrdivši Ognjenu da je čitala, bilo je sasvim očigledno da je starleta spremna da se bori za o(p)stanak na imanju. Za razliku od nje drugi duelista, Cobe, rekao je da nije učio i svojim ponašanjem samo pokazao da želi da napusti farmu. I zaista, Vesna je odgovorima pokazala da se potrudila da nešto nauči i ”pokupila” je skoro sve štapiće.

I glasovi publike bili su na strani Vendi, pa je konačan skor, posle zbrajanja sa glasovima publike, bio: Vesna Vukelić – 82,12%, Slobodan Batjarević - 17,88%.

Коментари

Анониман каже…
BILA SAM NJEGOV OBOZAVALAC ALI SADA MI SE MALI SMRADIC OGADIO. ON POSTEN MA IDI BEGAJ.DEZURNA ALAPACA KOJA NEMA KARAKTER NI STAV NITI CE GA IMATI. USRO SE OD VENDI STA RECI O MALOM GLUPAKU