Farmeri imitirali jedni druge

Vip stanovnici dobili zadatak da imitiraju jedni druge, a koliko su bili uspešni u tome govori i to da su posle nekoliko nedelja osvojili nagradu - kilogram kafe.

NA „ružičastom imanju“ u četvrtak večese tresla kuća, ali ne od zemljotresa već od smeha. Farmeri su dobili zadatak da imitiraju jedni druge, a koliko su bili uspešni u tome govori i to da su posle nekoliko nedelja osvojili nagradu - kilogram kafe, i to mlevene.

Najviše smeha i aplauza izazvale su imitacije Eve Ras, koju su maestralno „skinule“ manekenka Irena i pevačica Zlata. Ovacijama je propraćena i imitacija Zorane Pavić, koja se, sa sve trakom oko glave, naočarima za sunce i dekolteom odavde do večnosti, na desetak minuta „uvukla“ u kožu njene Vesne Vukelić Vendi.

Najstarija farmerka prihvatila je imitacije na svoj račun, čak je posavetovala Irenu da upiše Akademiju lepih umetnosti jer poseduje veliki glumački talenat.

- Čula sam da se prijemni na akademiji može kupiti za 30.000 evra. To je strašno. Neke moje kolege spremaju decu za prijemni i uzimaju im po 500 evra za čas, iako to ne znači da će položiti prijemni - rekla je Eva Ras.

Коментари