Farmeri jeli stočnu hranu!

Proteklog vikenda, na imanju u Lisoviću, pored dobre atmosfere, manjkalo je i hrane, pa su tako farmeri bili prinuđeni da pomoć u punjenju svojih stomaka potraže kod svinja i posluže se njihovom hranom.

Naime, zbog prošlonedeljnog džabalebarenja i neobavaljanja zadataka koje im je zadruga zadala, VIP seljaci su se susreli sa slabijom ponudom na pijaci, a samim tim i nemaštinom.
U grupu dovitljivijih farmera našao se Zoran Pejić Peja, koji je „preukusnu“ stočnu hranu začinio šećerom, za razliku od ostalih, koji su koncentrat jeli klot. Međutim, bilo je i onih koji su bili spremni da ne okuse ni jednu jedinu mrvicu. Tako je reper Stefan, iznerviran nemaštinom na farmi, rekao da je spreman da tri dana ne okusi ništa, ali da neće jesti pomije, čega se držao tokom čitavog vikenda. Doduše, odluka ga je koštala dobrog raspoloženja jer je zbog gladi bio nervozan i potišten, čemu je dodatno doprinela i činjenica da je njegova draga, manekenka Irena Šućur, bila u izolaciji.
Ovo nije prvi put da ukućani konzumiraju stočnu hranu. Pre izvesnog vremena, kada im je nestalo brašna, dovitljiva Zlata Petrović i Sanja Stojanović pomešale su mekinje s brašnom i od toga napravile ukusan hleb. Izgladneli farmeri nisu primetili ništa čudno, već su u slast smazali vruć hleb.

Ekrem pušio kukuruz
Hrana nije bila jedini problem na farmi proteklog vikenda jer su svi nikotinski zavisnici bili u frci zbog nedostatka cigareta. Najveću krizu imao je Ekrem Jevrić, koji je umesto duvana zavijao kukuruznu svilu i tako lečio krizu.
(Alo!)

Коментари