Igbala ulazi na Farmu!?

Vatačina, bludne radnje i razvrat između Ekrema Jevrića i Vesne Vukelić Vendi biće, po svemu sudeći, prekinuti jer, kako „Alo!“ saznaje, produkcija „Pinka“ intenzivno radi na tome da se farmerima na imanju pridruži glavom i bradom - Igbala!

Supruga internet zvezde ovih dana dobiće i zvaničnu ponudu da postane ravnopravna učesnica rijaliti šoua i bori se za nagradu od 100.000 evra!

- Kako bi napravili još gledaniji program i atmosferu u Lisoviću podigli do usijanja, producenti su stavili u razmatranje ideju da se u „Farmi“ pojavi Ekremova žena Igbala. Njen dolazak izazvao bi neviđenu tenziju na imanju, a posebno u Jevrićevom životu koji je, prema sopstvenom priznanju, ludo zaljubljen u Vendi - priča za „Alo!“ dobro obavešteni izvor blizak produkciji, i dodaje da joj spremaju ponudu koju neće moći da odbije:
- Ljudi iz produkcije intenzivno rade na tome da gospođu Jevrić dovedu u Srbiju i pruže joj mogućnost da sa svojim suprugom zajedno boravi pred kamerama. Kako ništa ne bi prepustili slučaju, spremaju joj „nepristojnu ponudu“, koju neće moći lako da odbije. Takođe, produkcija „Pinka“ je spremna da Igbali obezbedi prevoz od Njujorka do Beograda, kao i najbolje uslove tokom njenog boravka u Lisoviću. Ako sve bude teklo po planu, gospođa Jevrić bi već za dve nedelje kao specijalni gost trebalo da uđe u „Farmu“, a od nje zavisi da li želi da se pojavi samo na nekoliko sati ili da tamo ostane do daljeg. U svakom slučaju, ako pristane, dobiće se prva rijaliti "španska serija", a Igbala će dobiti mogućnost da spreči dalje nepristojno druženje Ekrema i Vendi- zaključuje naš izvor.

U želji da gospođi Jevrić uzmemo muštuluk i čujemo da li će pristati da se pridruži suprugu u Lisoviću, pozvali smo je, ali se na njen broj telefona do zaključenja ovog broja javljala telefonska sekretarica.
(Alo!)

Коментари

Анониман каже…
Mogu samo da kazem da su bezveze pitali Igbalu da udje na farmu, jer je zena pametna i naravno da nije prihvatila poziv!no koment nis vise necu reci.