Irena izbačena, Boki 13 na Farmi

Svega 0.04 % glasova, posle “četvoroboja” presudilo da Irena mora da napusti ružičasto imanje. Farmerima se priključio makedonski šoumen Boki 13, koji je vodio kviz znanja u areni

NEDELJA veče donela je puno novih obrta na ružičastom imanju u Lisoviću. U ulozi voditelja u areni, tokom “četvoroboja”, umesto Ognjena pojavio se kontroverzni makedonski šoumen Boki 13, koji je farmere, posle kviza znanja I saopštavanja da manekenka Irena napušta Farmu, obavestio da im se pridružuje u trci za 100.000 evra.

Iako je bio najslabiji u “duelu znanja”, simpatije publike bile su na strani Ekrema, koji je dobio najviše glasova – 48,84. Pobedniku kviza, Banetu, pripalo je 42,64 odsto. Neverovatno mala razlika, od svega 0,04% presudila je u izbacivanju Irene, koja je dobila 5,42, dok je Li Men osvojio 5,46% glasova.

Na Bokijevo pitanje šta misli ko će da ispadne, Irena je rekla da smatra da će ona da napusti ružičasto imanje. To je obrazložila Borkovim primerom i činjenicom da su glasovi publike na strani “prekaljenih” farmera.

Po završetku “četvoroboja” makedonski šoumen Boki 13 je okupljenima u areni saopštio da je on nova VIP „seljanka“ na „ružičastom imanju“. Bivši učesnik VIP „Velikog Brata“, Bojan Jovanovski pristao je da učestvuje u popularnom rijalitiju u zamenu za nedeljni honorar od nekoliko hiljada evra i promocije novog singla „Kaligula“, koji mu je poklonila prijateljica Jelena Karleuša.

Boki je priznao da je proletos odbio ponudu da uđe na farmu, jer je smatrao da „selo nije za urbanu facu poput njega“. Izgleda da je, u međuvremenu, promenio mišljenje, te da i u njegovom slučaju para vrti gde burgija neće.

Коментари