Kaća, Bane i Marjan najbliži pobedi

Veza „zvezde Granda" Katarine Živković i manekena Branislava Jankovića potvrdila da Srbi obožavaju romanse pred kamerama! Lider Srpske seljačke stranke najviše glasova dobio posle sukoba sa Bokijem 13

Mlada „zvezda Granda" Katarina Živković, maneken Branislav Janković i predsednik Srpske seljačke stranke Marjan Rističević trenutno su najbliži osvajanju glavne nagrade u rijalitiju „Farma"!

Sudeći prema glasovima publike, neko od njih troje najverovatnije će krajem decembra, za kad je zakazano finale trećeg serijala, napustiti Pinkovo seosko imanje u Lisoviću bogatiji za 100.000 evra!
Prema rečima sagovornika Pressa bliskog produkciji, Katarina se trenutno najbolje kotira kod gledalaca zbog ljubavnih iskrica sa Banetom!
- Kaća je postala miljenica publike kad se vratila na „Farmu" i započela romansu sa Banetom! Ovo nije iznenađujuće, budući da je u prvom serijalu tada anonimna misica Sandra Obradović zahvaljujući romansi sa Markom Đurovskim dospela do trećeg mesta! Publika voli da gleda njihove izlive nežnosti, sitne svađe i ljubomorne scene. Katarina veliki broj glasača „vuče" iz takmičenja „Zvezde Granda", pa nije čudno što se tako visoko kotira - navodi naš sagovornik.
On dodaje da je u toj ljubavnoj priči veoma profitirao i Bane, a da je Marjan veliko glasačko telo dobio posle sukoba sa transvestitom Bokijem 13.
- Marjan je jasno poručio da mu smeta prisustvo osoba koje propagiraju gej populaciju, a budući da u Srbiji živi najveći broj ljudi čiji je stav prema homoseksualcima i transvestitima konzervativan, nije iznenađenje što se Rističević nalazi među favoritima - kaže sagovornik Pressa.
Odmah za njima na listi omiljenih farmera su internet zvezda Ekrem Jevrić, koji je nekoliko puta čak osvajao najviše glasova, kao i Zorana Pavić, koja je posle napada Vendi i Jelene dobila jako glasačko telo.
Najomraženiji farmeri za sada su Vendi i Jasmina Ana, koje su sticajem okolnosti uspele dugo da opstanu u takmičenju.
- Zbog vulgarnosti Vendi je u poslednje dve nedelje jako pala u očima gledalaca. Loš utisak je ostavila i zbog konstantnog napadanja Zorane Pavić - zaključuje izvor Pressa.

Коментари

Анониман каже…
KO JE O NJIMA ODLUCIO GRAND, SASA POPOVIC ILI PRODUKCIJA. NAROD NIJE SIGURNO JER TO SU TROJE LOSIH LJUDI.POGANIH KARAKTERA I NEMAJU NIKAKVU HARIZMU ALI AKO JE COBE DAO GLASOVE VENDI ONDA JE SVE JASNO.